Šiaurės Stiliaus Dizaino Kilimėlis Kilimų Kambarį Kilimėlis Virtuvės Kilimėlis PVC Šilko Kilpinis Vonios Kilimėlis Patalpų ir Lauko Įėjimo Namų Durų Kilimėlis Kilimas

€36.08

-39%

€59.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kiliminė danga, virtuvė, kilimas į kambarį, koridoriaus kilimas, kiliminė danga atsparus vandeniui, durys įėjimo kilimėlis, carpet kitchen pvc, kilimų durų, kilimų prieškambario, kiliminė danga, pvc, grindų kilimėlis virtuvė.

PRODUKTO PAVADINIMAS

Šiaurės Stiliaus Dizaino Kilimėlis Kilimų Kambarį Kilimėlis Virtuvės Kilimėlis PVC Šilko Kilpinis Vonios Kilimėlis Patalpų ir Lauko Įėjimo Namų Durų Kilimėlis Kilimas

PRODUKTO APRAŠYMAS

>Motina gali būti pritaikyti pagal dydį įėjimas, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia pritaikyti. >Tai padaryta aplinkai nekenksmingų medžiagų, nekenksmingas žmogaus organizmui. >PVC anti-slydimo medžiaga kilimėlis gali išvengti stumdomas toli ir apsaugoti savo saugumo, šilko kilpa medžiaga gali sugerti drėgmę iš savo batus, kad grindų švarus ir sausas, taip pat sunkiai išjungti dulkių, purvo, sniego ir pan. >Jis gali būti laisvai supjaustyti į bet kokių formų norite, ir tai tinka vidaus ir lauko įėjimo, prieškambario, gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys ir kt. >Storio kilimėlis yra apie 8mm, ji gali visiškai guli ant grindų ir netrukdys atidaryti ir uždaryti duris. >Kai motina yra pilnas su purvo daleles, jūs galite tiesiog nuvalykite jį su dulkių siurbliu, arba naudoti vandens žarna nuplaukite, tada leiskite jam išdžiūti ore iki kito naudojimo.

ŠILTAS GREITAI

-Mūsų produktai yra visiškai naujas, prašome vėdinti juos, o jei pajusite, kad kai kurie kvapo. -Prašome leisti 1-2cm dydžio klaidų, dėl skirtingų matavimo standartas. -Dėl skirtingo šviesos ir ekrano nustatymas, spalvos gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. *Dėkojame už jūsų supratimą.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, mes stengiamės tarnauti jums.

Prekės Pavadinimas FIOURISH
Dizainas Kilim
Prašymas Įėjimas, prieškambario
Technics Mašina Padarė
Stilius Modernus
Funkcija Atsparus Korozijai, Raukšlių Atsparus, Anti-Slydimo, Klijai-Apsaugos
Modelio Numeris Durų kilimėlis 590
Kilimų Pardavimo Baigė Kilimas (piece)
Specifikacija Rectangle
Naudoti DURYS, GRINDŲ, Vonia, Lauko
Modelio Tipas Pledas
Modelis SPAUSDINTI
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai