5D "PASIDARYK pats" Diamond Meno kvadratiniu Gręžimo Vilkas Bear Dažymas Sniego Peizažo Nuotrauką, Mozaika, Siuvinėjimas Kryželiu Amatų Sienų Dekoras

€3.34

-29%

€4.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: diorama, modelis geležinkelio dekoracijos, žolės modelis, už išdėstymas, modelis traukinio dekoracijos, dažų sijonas, arklių vaza, keramikos vertus vaza, diorama medis, etninės žakardo.

1.Mūsų parduotuvė apdailos paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės drobės, su turtingu spausdinimo spalvos, plonos tekstūros, atsparus vandeniui ir drėgmei, didelis atsparumas tempimui, ir akivaizdu, spausdinimo poveikis nei kitų drobių. 2.Taikomas vietos: gyvenamasis kambarys, Miegamasis, Vaikų kambarys.Fono sienos,Vestuvių Dekoravimas,Virtuvės Restoranas,Viešbutis,.,Ligoninė,Baras ir kt. 3.Mūsų dekoratyviniai paveikslai neturi sienų.Jei jums reikalingas sienų, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą. 4.Jei Norite, Kad Kiti Dydžiai Ar Spausdinti Savo Nuotrauką, Prašome Susisiekti Su Mumis. 5.Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas.

Medžiaga Akrilo
Forma Vieną
Rėmas No
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Spalvų skaičius 30-45
Stilius Modernus
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rinkinys Tipas No
Įklijavimo Srityje Dalinis
Naudoti Paveikslai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Geometrinio
Rombo Formos Round

Panašūs produktai