2021 Karšto Naujagimiui Vasaros Rompers Medvilnės Kūdikių Kūno Trumpomis Rankovėmis Kūdikiui Jumpsuit Animacinių Filmų Baby Berniukas Ir Mergaitė Drabužiai

€1.89

-50%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naujagimio komplektas, kūdikių rūbų modelis, aukšto slėgio vandens blaster, reklamos studija, jaunimo vasaros drabužių, jumpsuit romper moterims, kūdikiams, kūdikių mergaitės berniukai drabužiai, romper moteris, bodysuitnewborn kūno kostiumas, grupė vaikiški drabužiai.

[Spalva]: kaip pic parodyti

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinės Spalvos: KAIP Nuotraukoje Naujų Mados Medžiaga: 100% Medvilnė Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Elemento Tipas Bodysuits
Apykaklės O-Kaklo
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Tipas Spausdinti
Sezonas Vasaros
Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) pusė
Modelio Numeris 0002
Lytis kūdikių unisex
Medžiaga MEDVILNĖS

Panašūs produktai