13"Lavos Lempa Vaškas Lempos Medūzos Naktį Šviesos 25W ES 220V Raketų Blizgučiai Dekoratyvinės Lempos Miegamojo, Naktiniai staleliai, Lempa Romantišką Naktį Lempa

€15.99

-40%

€26.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: huyndai lemputė, medūza led, juodos spalvos toršeras, lempos vulkanas, lavos lempa, lempa led, vaikai lempos, medūza bakas, led naktiniai staleliai, lempa šuo, 2 kambarių šviesos.

Savybės:

- Tinka naudoti asmenines puošmenas miegamasis, balkonas, stalas, langas ir t.t., bet taip pat tinka asmens vestuvės, vestuvės, įmonės, gimtadienio, visų rūšių šalys, KTV viešbutis, restoranas, romantiškas Kavos salė ir kt. - Lavos lempa yra taip pat žinomas kaip medūza lempa, ir stiklinis butelis atrodo, kad lava teka.Taikant principą, šilumos energijos ir sukurti amžinosios šviesos ir šešėlių judėjimo poveikio formos ir jos cool.

Specifikacijos

Prekė: 13" Vaškas Lempos Lavos lempa, Spalva: Raudona / Mėlyna / Oranžinė/ Žalia Dydis: 33*8.6*8.6 cm/ 13inch Įtampa: ES 220V Lempos techniniai duomenys: E14 Šviesos Šaltinio Tipas: Kaitinamąsias elektros Energijos tiekimo režimas: lizdas maitinimo Medžiaga: Aliuminio lydinys bazė + stiklinis butelis Jungiklio tipas: mygtukas Transformatorius: Nėra Stilius: Modernus Vidutinė gyvenimo: 10,000 (h) Šviesos šaltinio galia: 25 w Pakuotė: Dovanų Dėžutė Programos: Interjero, Miegamieji, Šalys, Viešbučiai, Atostogos

Kai naudojate lempos, pls dėmesį, kad:

1. Po įjungti šviesos, temperatūros lempos taps didesnė.Prašome nelieskite lempa tiesiogiai su ranka išvengtumėte nudegimų. 2 Kadangi lempa yra ne fiksuotas, prašome įdėti ją į vietą, kad nėra lengva palieskite, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų. 3. Prašome neatidaryti skysčio butelį, ne smarkiai purtyti skysčio butelį, siekiant užtikrinti normalų lempos. 4. Siekiant apsaugoti gyvenime, tai nėra rekomenduojama laikyti jį 24 valandas per dieną, geriau ją laikyti keletą valandų ir tada išjunkite jį. 5. Jei atitinkate jokių problemų.pls susisiekti su manimi pirmą kartą prieš atvirą ginčą ar palikti neigiamą atsiliepimą.dėkojame už jūsų parama.

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris 13" Vaškas Lempos Lavos lempa
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Baterijomis No
Formos "Pasidaryk pats"
Kilmės KN(Kilmės)
Baterijos Tipas Nėra
Naudojimas ATOSTOGŲ
Prekės Pavadinimas abay
Galia 21-30W
Yra Protingas Prietaisas No
Įtampa 220V
Tipas Lavos Lempa
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Maitinimo Šaltinis AC
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Yra Baterijų Reikia No
Sertifikavimo BMK, CE, FCC, ROHS
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis

Panašūs produktai