2021 Naujas Kepsnių Aliejus Teptuku Namų Virtuvės Apvalus Šepetys Su Rankena Šerių Teptukai Plokšti Pyragai Kepimo Teptuku Virtuvės Valgių Šepetys

€0.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cocobolo medienos, nemokamas dantų grillz, anglis grilis, barbecu, baseboard, virėjas fakelas, kinų žaidimas eiti, grilis iešmo, teptuku, bandelės, kepsnių ant grotelių žuvis.

2021 Naujas Kepsnių Aliejus Teptuku Namų Virtuvės Apvalus Šepetys Su Rankena Šerių Teptukai Plokšti Pyragai Kepimo Teptuku Virtuvės Valgių Šepetys

Techniniai duomenys:

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės!

Medžiaga: medžio rankena + kiaulių plaukų

Spalva: Kaip pitcures

Dydis: Apvali rankena 19*2.2 cm

Plokščia rankena 19*4.3 cm

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Šiltas Patarimas: primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 1-2 cm nukrypimai.Dėkojame už jūsų supratimą!

3.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Pakuotė:

1 x Kepsnių Aliejus Šepetys

Įrankio Tipas Basting Šepetėliai
Modelio Numeris CXX426
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Lengvai Valomi, Šilumos Varža, Non-stick
Medžiaga Mediena
Apdailos Nedengti

Panašūs produktai