Kūdikio Vežimėlis Kablys Susisiekimas Užrašinė Maišelyje Įrašą Metalo Vežimėlyje, Mama Kablys Pasukti 360 laipsnių Vaikų Automobilių Sėdynės Priedai Organizatorius

€0.75

-40%

€1.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikio karūna lankelis, plaukų sluoksnis, kūdikių kietas, kūdikių juostelės, kūdikio vežimėlis organizatorius, amazon stroller organizer, attachable vežimėlis organizatorius, priedas kūdikių plaukų, stroller organizer travel, didelis vežimėlio organizatorius.

Kūdikio Vežimėlis Kablys Susisiekimas Užrašinė Maišelyje Įrašą Metalo Vežimėlyje, Mama Kablys Pasukti 360 laipsnių Vaikų Automobilių Sėdynės Priedai Organizatorius

Savybės:

1. 360 laipsnių sukimosi: Šis produktas yra patogu pakabinti maišelį, ir kampą galima reguliuoti, kad sustabdymas būtų lengviau ir ją įdiegti ne bus.

2. Vertikalus sūpynės 180 laipsnių kampu: kai produktas yra įdiegta įvairių pozicijų į krepšelį, kampas gali būti reguliuojamas, siekiant išlaikyti pusiausvyrą (ypač tinka montuoti ant šoninių stulpų).

3. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

4. Lengvas montavimas: Šis produktas yra labai lengva įdiegti, nereikia papildomų įrankių reikia, ir diegimo procesas yra labai patogu.

5. Išvaizda atitikimo: Šis produktas atitinka išvaizda vežimėlis labai atidžiai, ir nebus jokios prasmės pažeidimo po įdiegimo.

Aprašymas:

Pagamintas iš tvirtos medžiagos, šis kablys yra patogu pakabinti maišelį, ir kampą galima reguliuoti, kad sustabdymas būtų lengviau ir ją įdiegti ne bus.

Techniniai duomenys:

Dydis: 140*52mm

Spalva: juoda

Kiekis: 2

Medžiaga: ABS

Pakuotė:

2 vnt * Pervežimo krepšys kabliukai

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

baby stroller accessories vežimėlis kelionės krepšys kabliukai
Pakavimas 2 vnt./pak
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka yoyaplus 3, yoya vežimėlis babyzen yoyo vežimėlis,
Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Tipas Kablys
Produkto Kategorija Kūdikių Krepšelį Kabliukai
Modelio Numeris Kūdikių Krepšelį Kabliukai
Funkcija 360 Laipsnių Sukimosi
vežimėlio kabliai kinderwagen haak
Sertifikavimo EN
Spalva juoda, pilkšvos, Mėlyna, rožinės spalvos.
vežimėlio priedai baby stroller accessories
kablys ant vežimėlio kūdikio vežimėlis kablys, kūdikių priedai
Medžiaga Aukštos kokybės plastiko

Panašūs produktai