Nešiojamų Padengti Dantų Šepetėlį Turėtojas, Lauko Kelionių Pėsčiųjų, Kempingas, Dantų Šepetėlis Bžūp Atveju Apsaugoti Sandėliavimo Mielas Dėžutę

€2.78

-38%

€4.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: animacinių filmų kelionės dantų šepetėlis, elektros kelionės dantų šepetėlis, teptuku laikiklis dantų, dantų šepetėlį turėtojas, dantų šepetėlis atveju bambuko užsakymą, miswak, veganų, colgate folding travel toothbrush, dantų šepetėlis atveju bambus, naktinės lempos jungiklis.

Aukštos kokybės ir saugios medžiagos:Pagaminta iš gamtos, kviečiai, šiaudai ir PP, sklandžiai ir tekstūra, ne tik patvarus, tačiau taip pat neryškiai kvapus.

Didelė talpa:Ji gali tilpti vienas dantų pasta ir du reguliarus dantų šepetėliai.

Nešiojamų ir convenientElegant ir turtinga dizainas, Spaudos kviečių gali padaryti jums jaustis gerai.Ir jos toks lengvas, kad jūs galite jį nešiotis visur.

Dvigubas užsegimas: Su dvigubo užsegimas dizainą, tai yra labai lengva užveržkite atidžiai ir nėra lengva prarasti.

Platus programas: Kompaktiškas ir nešiojamas dizainas leidžia tinka lauko kelionės, verslo kelionės, šeima, mokykla, kempingas ar kasdieniam naudojimui.Ir tai taip pat yra puiki dovana duoti.

Techniniai duomenys:

Prekės tipas: Nešiojama dantų šepetėlį dėžutę

Spalva:Rožinė / mėlyna / žalia / Juoda

Medžiaga:PP

Dydis:21 x 6.3 x 3.3 cm

Pakuotės Turinys:

1 * dantų šepetėlį saugojimo dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai