Vaikų "PASIDARYK pats" Kasti Žaislo Modelis Kasimo Iškastinio Modeliavimas Vaikų Žaislai Atrasti Žaislai Archeologijos Mokslo C3G6

€1.28

-39%

€2.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dirbtiniais odos totalizator, iškastinio dirželis, walet moterims, antitheft piniginės, iškastinio odinis dirželis, vaikai žaislų iškastinį, plona piniginė, mib std2, fosil, iškastinio akmens.

Ypatybė:

Kasimo tikras pingvinas mažą gabalėlį žemės, leis jūsų vaikui jaustis kaip tikras archeologiniai kasinėjimai.

Šis produktas yra tinkamas švietimo ir surinkimo per 6 metus.Su šiuo produktu, vaikai gali pagerinti savo smegenų įgūdžių ir nepriklausomo mąstymo sugebėjimą.

Nuostabus švietimo dovana

Mokslo projektai paprastai yra įdomus ir patrauklių, ir gali būti įgyvendinami vienu metu!Kol vaikas išsitraukia iš dėžutės, jis gali greitai pritraukti jų dėmesį.Ji skatina meilę, mokslo ir jūrų gyvūnų įdomus ir jaudinantis būdas.

Galimybė mokymo

Mokymo dinamišką smegenų mąstymo galimybes, diskriminacijos gebėjimas, vaizdo ir interaktyvios komunikacijos galimybę.

Populiarūs

Tai gali būti ne tik žaislai, bet taip pat mėgėjų kolekcionuojami daiktai, dovanos, scenos dekoracijas dramų ir laikrodžiai.

Specifikacija:

Modelis: Discovery Žaislai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1 komplektas

Medžiagos: Tinkas

Bloko dydis: 7.5 * 5cm

Pakavimas: 8 * 3.5 * 5.5 cm

Svoris: 90 g / 3.17 uncijų

Pakuotė:

1 * gipso blokas

1 * Chisel

1 * teptukas

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Sertifikavimo CE, Europoje sertifikuotas (CE)
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai