SONOFF RFR2 - WiFi Bevielio ryšio Smart Switch EWeLink App Nuotolinio Valdymo RF Laiko Kontrolės Smart Home Jungiklis, Už Alexa "Google" pradinis

€4.64

-33%

€6.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aidas kalno, 12v sonoff, perjunkite wi-fi, sonoff infraraudonųjų spindulių jutiklis, sonoff jungiklis, alexa, sonoff wifi, sonoff rfr 2, sonoff 12v lizdas, rf sonoff.

Aprašymas:

Savybės SONOFF RFR2

Sonoff RF jungiklis yra Sonoff versiją su 433.92 MHz radijo DAŽNIŲ imtuvo modulio viduje.Šis belaidis jungiklis gali būti naudojamas kartu su RF nuotolinio valdymo pultelį, kuris leidžia jums kontroliuoti prietaisus patalpų aplinką.Nuotolinio valdymo jungiklis leidžia vartotojams nuotolinis įjungimas/išjungimas prijungti prietaisus per app EWeLink iš bet kur pasaulyje.

SONOFF RF buvo susipažinę daug protingo namo mėgėjams.Remiantis juo, RFR2, kaip naujas, atnaujinti, išeina.Šiuo metu, SONOFF pertvarkyta RFR2, kad ji turi geresnių rezultatų, stiprinti saugumą, tačiau ne pačią kainą.

RFR2 yra 433MHz "Wi-Fi" PASIDARYK pats " smart switch su "ETL SERTIFIKAVIMO", kuri suteikia vartotojams su paprasta, protingo namo " valdymo.Be to, yra pačios funkcijos už juos, todėl, kad modernizuotos RFR2 taip pat padeda vartotojams naudotis kitų išmaniųjų funkcijų, kurios klasikinis RFR2 palaiko, pvz., programos " nuotolinio valdymo pultu, hands-free valdymas balsu, laiko grafikas, smart scena, sync statusą, 433MHz RF control, grupės valdymo ir LAN kontrolės.Paprasčiau tariant, RFR2 turi pačias funkcijas ir tiesiog skiriasi savo išvaizda ir vidaus rezultatus.Let ' s patikrinti, naujiems pokyčiams už jį!

Korpuso priima ugniai atsparus LEXAN™ 940A PC derva medžiaga su UL-94 V0 klasė, kuri gali perduoti kamuolį-slėgio testas iki 125℃ ir užtikrina aukštą šilumos varžą ir stiprus struktūrinių stabilumą.Drėgmės ir dulkių, atsparus smūgiams, nr. galimus saugos pavojus atšiaurių oro sąlygų.Inžinierius su borto antena su per-30dBm 2,4 Gfull-band didžiausioji galia, kuri leidžia signalo priėmimo jautrumas padidėjo 40%.Struktūra griežtai kontroliuoja reikalavimus izoliacija, micro atjungimo ir diegimo tyrimas, siekiant užtikrinti patikimumą ir saugumą RFR2. Net ir termiškai susitraukiantis rankovės yra naudojamas saugiklis siekiant teikti geresnes elektros izoliacija.

Jei norite sužinoti apie detalesnės informacijos saugos ir veiksmingumo gerinimo RFR2 , prašome peržiūrėti vartotojo informuoja raidė čia

Sonoff IP66 yra aukštos kokybės vandeniui atveju, kuris gali būti naudojamas su Sonoff RUSIJOS povandeninį aplinka.Vandeniui lygio vandeniui lauke yra IP66. Jis leidžia jums nuotolinio valdymo jūsų žibintai ar namų apyvokos prietaisai lauko.Tiesiog gauti jį kontroliuoti jūsų Kalėdų eglutė šviestuvai!Perskaitykite išsamias diegimo vadovas.

Sonoff belaidžio maitinimo jungiklis prieinamą prietaisą, kuris suteikia vartotojams su protingo namo " valdymo.Tai yra bevielis elektros jungiklis, kuris gali prisijungti prie įvairių prietaisų.Sonoff belaidžio tinklo jungiklis perduoda duomenis į debesų kompiuterijos platformą, WiFi Maršrutizatorius, kuri leidžia vartotojams nuotoliniu būdu valdyti visus prijungtus prietaisus, per APP eWeLink.Debesis serverio Sonoff RF yra " Amazon AWS pasaulio serverį.

Sonoff RF jungiklis daro visi namų apyvokos prietaisai protingas.Kaip ilgai, kaip mobilus telefonas turi būti 2G/3G/4G/WiFi tinklo, vartotojai gali nuotoliniu būdu, kontrolės prietaisai, sukant juos išjungti iš bet kur ir bet kada.Kita funkcija yra nustatytas laiko grafikas prietaisų, kurie gali būti planuojama/countdown/linijos laikmačiai, ir taip gali, padėti vartotojams išlaikyti lengvo gyvenimo.

APP eWeLink leidžia vartotojams kontrolės prietaisai lengvai.IOS programos versiją galima parsisiųsti iš "App Store", o "Android" versiją "Google Play".

Techniniai duomenys:

Specifikacijos Sonoff RFR2

Įėjimas: 100-240V AC 50/60Hz;

Galia: 100-240V AC 50/60Hz;

Maks.Apkrova: 10A/2200W;

Gaujos: 1-gauja;

"Wi-Fi": IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz;

Meterial: PC;

Dėžutės Dydis: 90X41X27mm;

Svoris: 59.0 g

Specifikacijos IP66 atsparus Vandeniui Atveju

Vandeniui Lygis: IP66

Korpuso Medžiaga: ABS V0

Skaidrus Medžiaga: PC V0

Pakuotė:

1*Belaidis Smart Switch

Kilmės KN(Kilmės)
USB prievadas srovės įvestis 5V/1A
Prekės Pavadinimas sonoff

Panašūs produktai