Didinimas 10x (20x Lino Testeris Didinamojo stiklo Audinio Tankis Analizė Didinamojo Stiklo Dviguba Optinių Lęšių Matavimo Loupe

€52.54

-22%

€67.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "huawei" mate x, telefonas zoom, makro, stiklo padidinti, didinamojo stiklo akiniai, vyrai padidinimo stiklai, didinamąjį akinius magnifiers, du kartus didinamasis stiklas, didinamąjį akinius didinamąjį, milžinišką didinamojo akiniai.

Didinimas 10x (20x Lino Testeris Didinamojo stiklo Audinio Tankis Analizė Didinamojo Stiklo Dviguba Optinių Lęšių Matavimo Loupe Audinio Tankis Analizė Didinamojo Stiklo Didinimas : 10x audiniams iki 60 skaičiuoja 20x daugiau nei 60 skaičiuoti audinių Asortimentą objektyvo judėjimas: Metrinių 0 ~ 5CM Colių 0 ~ 2 Matmenys: ilgis 100X54X36mm Svoris: neto svoris 260 g bendras svoris (įskaitant langelį) 420 gramų komplektą sudaro: Tankis analizė didinamąjį stiklą : 1 komplektas ( du kartus Objektyvo) Žymeklis stiklai: 2 vnt metalinėje dėžutėje: 1 " Vadovas: 1. Pagal numatomą audinio skaičius, pasirinkite objektyvo priartinimas ir ją įdiegti į okuliaro rėmelio priemonės 2. Pasak spalvos audinio, nustatyti spalvos žymeklį stiklo ir pasirinkti vieną iš trijų spalvų būtų lengviau tikrinimo ir skaičiavimo. 3. Operacijos metu ir matavimo vieta priemonę į objektą turi būti matuojami, ir reguliuoti aukštį objektyvo maždaug lygiagreti metmenų ir ataudų audinio, kad regėjimo laukas aiškus.Kairę ranką pakelia į viršų paviršiaus priemonė kubo, ir dešinė sukasi reguliavimo rankenėlę, kad objektyvas vidinis, graviruotas linija yra suderinti su nuline pozicija, ir tuomet reguliavimo rankenėlė yra atstatomas, ir metmenų ir skaičių ataudų siūlų ilgio vienetui yra vizualiai skaičiuojama, kad yra, audinio tankis.Techninės Priežiūros Patarimai 1. Visada laikykite prietaisą.Kai lęšio, yra neryškus, naudoti reguliariai objektyvas popieriaus ir reguliariai nuvalykite.Stenkitės neliesti objektyvas su savo rankas ir nelygumai objektyvo ir objektyvo. 2. Dviejų varžtų patarimai apačioje priemonė atskleisti dugno plokštumos taip, kad audinys gali būti įterpiamos naudoti apriboti judėjimą, todėl jis visada turi būti aštrūs, ir niekada neturėtų būti dedama ant kieto lygaus objekto.

Su Šviesos Ar Ne No
Stilius Rankinės
Prekės Pavadinimas SRATE
Medžiaga Stiklas
Šviesos Šaltinis Nėra

Panašūs produktai