OTEN Šalis Suknelės Moterims Blyksnius Rankovėmis Su Laivapriekio 2019 M. Rudenį Naujų Bodycon Nereguliarus Slim Kratinys O-Kaklo Seksuali vientisa Spalva, Elegantiškas

€37.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda suknelė, mini suknelė, bodycon suknelė moterims, suknelė vasarą moterys, bodycon oranžinė suknelė, suknelė pieštukas, bandag suknelė, midi suknelė, suknelė vasarai, suknelė moterims.

PASTABA: 1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2.Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2. Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktų ar paslaugų. 3. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. 1. Kviečiame susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Trademanager jei turite kokių klausimų ar poreikių. 2. Visus pranešimus arba El. laiškus bus atsakyta per 24 valandas (neįtraukiama atostogų ar savaitgalio dienas ). 3. Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome siųsti E-mail su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Poliesteris, Spandex
Sezonas Rudenį
Rankovės Stilius Varpo Rankovės
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Lytis Moteris
Stilius Oficialus
Prekės Pavadinimas oten
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Mėlyna
Apdaila Nėriniai
Iškirpte O-Kaklo
Modelio Numeris SM614
Talėja Natūralus
Siluetas Pieštukas

Panašūs produktai