10vnt 450Ml Raudona Vienkartiniai Plastikiniai Taurės Šalies Taurės Baras, Restoranas Reikmenys Namų apyvokos Daiktai, Namų Reikmenys

€2.69

-29%

€3.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ryšiai puodeliai, pudingas plastikiniai puodeliai, skaidraus plastiko, pupų xl, taurės plastiko, viena šalimi puodeliai, daugkartinio naudojimo puodelio plastiko arbata, vienkartiniai skaidraus plastiko taurė, specializuotos plastikinių taurė, dekoro namai.

Savybės:

1. Patogus puodelio laikiklis gali pridėti rankenos karštų ar šaltų gėrimų.Palaikykite karšto gėrimai patogiai išvengti rankas iš vis karšta.

2. Tiesiog pastumkite į vienkartiniai ar popieriaus taurės saugesnės geriamojo patirties.

3. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

4. Proga: "Atgal į mokyklą, gimtadienio, April Fool' s Day, mokyklos baigimo, Kinų naujieji Metai, šalis, Kalėdiniai, vestuvių ir sužadėtuvių, Vaikų Dienos ir kt.

5. Maisto klasės medžiaga-produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko medžiagų, netoksiškas, nekenksmingas aplinkai ir saugios naudoti.

Aprašymas:

Taip pat gali būti naudojama želė, souffle desertų, šokolado putėsiai, vaisių salotos, padažai ir užkandžiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 14oz plastiko taurė

Medžiaga: maisto kokybės Plastiko

Talpa: 425ml

Viršutinės kalibras: 91mm

Mažesnis kalibras: 55mm

Aukštis: 123mm

Spalva:raudona

Pakuotė:

10 * Plastikiniai puodeliai

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Talpa 425ml
Pavadinimas 14oz plastiko taurė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai, Maisto Kokybės Plastiko

Panašūs produktai