2021 Naujas Moterų pajama komplektai ilgomis Rankovėmis kelnių Sleepwear šilko kelnės Namų drabužiai moterims, Holas, naktiniai drabužiai

€20.21

-59%

€50.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bikini kailiniai, jk kaklaraištis, nustatyti trumpi, elegantiška palaidinė ir sijonas kostiumas, ilgai mokykla sijonas, korėjos office vienodas, plus size mokyklos mergina sijonas, loungewear rinkinys, seksualinės sijonas, marškinėliai aksomo.

pareiškimas:

Tai pardavimo punktas neapima muitų ir muitinės paslaugos.Jei muitinė reikalauja, kad jūs mokėti muitų, prašome apmokėti patys.

Platus kojų ledo šilko pižama

Gamintojas: Jin Ruyun Audinio sudėtis: poliesteris Dydis: M/L/XL Spalva: žalia Siunta vieta: Kinija Kreiptis: Home

produkto aprašymas:

1. Aukštos kokybės medžiaga, satino ledo ir sniego šilko audinio, odos draugiškas ir švelnus, orui ir lengvai išdžiūti 2. Atvartas dizaino, mažų ir šviežių atvartas dizainas, klasikinių elementų, niekada padangų dėvėti. 3. Atnaujintas audinys, aukštos kokybės ledo ir sniego šilko, patogus ir odos draugiškas. 4. H formos siuvimas, patogus, paprastas ir paprasta.

Priminimas:

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamią dydžio su tavo.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3cm.Jei yra problema su produkto, prašome palikti pranešimą prieš suteikiant jums blogų atsiliepimų.Dėkojame už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sezonas Pavasarį
Elemento Tipas Pižama
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Plonas
Ilgis Ankle-Length Pants
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Poliesteris
Nepadori Nuotrauka No

Panašūs produktai