813COB Teleskopas Zoom Zoomable Cree XML-T6 + COB 6 Režimas Reguliuojamas Taktinis Žibintuvėlis Gelbėti Kempingas Darbo Žibintuvėlis, Žibintuvėlis

€3.00

-9%

€3.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kry, xml t6, t6, Sky Watcher, telescop, Led 18650, xml, eeg, 18650 fakelas, dėl teleskopo okuliaro.

Pranešimas: Parama su baterija, įkroviklis, ar ne.prašome pasirinkti, kuri norimą stilių!Specifikacija: Medžiaga: Aliuminio Lydinys Tipas led: T6 + COB Lempos tarnavimo laikas: 100.000 valandų Tipas: zoomable dėmesio Liumenų žibintuvėlis: 1600 liumenų Prekės spalva: juoda Šviesos spalva: balta Apšvietimo režimas: 6 perjungti režimus, Varomas: 18650x1 baterija Vandeniui: IPX4 (gyvybės vandeniui lygis) Neto svoris: 110g Duomenys: 1. Fokusavimo funkcija, kuri leidžia spindulį galima sufokusuoti. 2. Puikiai atsparus vandeniui,tinka lauko naudojant. 3. Vidaus elektros instaliacijos taiko labai veiksminga booster circuit, ir gali panaudoti baterija didžiausia apimtimi. 4. Kūno, šis žibintuvėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, ir ji turi labai tvirtą konstrukciją.Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Jntprojektai.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Jungtis Desktop
Prekės Pavadinimas banggood
Išėjimo Įtampa Nėra
Output Type Nėra
Naudojimas Perjungimo

Panašūs produktai