DC brushless vandens siurblys Miniatiūriniai saulės vandens cirkuliacijos baseino akvariumo žuvų bakas vandens šildymo išjungti fontano vandens siurblys

€12.83

-11%

€14.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slayer kelionė, akvariumas siurblio, privalumai, brushless variklio rc, ranka alyvos siurblys, siurblys moterims, oro akvariumas siurblio, big pet water fountain, akvariumo fonas, juoda, micro saulės skydelis rinkinys.

Savybės:

1. Tvirtas ir atsparus Vandeniui: apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, atsparus korozijai, smūgiams atsparus, patvarus, rūgščių ir šarmų, atsparus vandeniui.Į statoriaus ir apygardos valdyba varikliu yra vazoninių su epoksidine derva, kuri yra visiškai atskirta nuo rotorių, taigi ji išsprendžia problemą vandens nuotėkio, kurį sukėlė ilgalaikis nardymas, vandens siurblio, ir siurblys yra visiškai atsparus vandeniui.Veleno branduolys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Maksimalus srauto greitis gali pasiekti 3.5 GPM (800L/H), ir didžiausias vandens anga iki 5 m/16,4 ft.

2. Ramioje Dizainas: didžiausia cirkuliacijos siurblys yra 40db.Lengvas mini siurbimo puodelis yra mažas ir lengvas.Kai priekinis dangtelis yra uždarytas, siurbtuką gali būti lengvai absorbuojamas ant plokščio paviršiaus, nėra lengva patekti.Be to, ji taip pat gali tylėti ir sumažinti triukšmą, kurie padės jums pajusti garso atsipalaidavimo ir ramybės, pareiškė vanduo pilamas iš fontano.

3. Ilgas tarnavimo laikas: siurblys yra su 12V įtampos ir 1,27 cm, išorinis sriegis.Išorinis skersmuo žalvario sankaba yra 10 mm.Su 5521 DC moterų plug, 1.5 metrų kabeliu ir ilgas tarnavimo laikas: 20.000 valandų.

4. Super Energijos Taupymo: Ji gali sutaupyti daugiau nei 50% elektros energijos nei įprastos vandens siurbliai, žemos įtampos maitinimo šaltinis, kuris suteikia didelį saugumo užtikrinimo.Gryno vario variklis, ne anglies šepetėlių, jokios taršos, elektroninės komutacijos, mažai šilumos kartos, didelio efektyvumo.Siurblys gali būti naudojamas iki 100°C, turi būti perdirbami, ir negali būti naudojamas nardymo.

5. Plačiai Naudojamas: vandens siurblys gali būti naudojamas smulkių žuvų tankai, waterscape, papuošalai, hydroponic cirkuliaciniai siurbliai, pet geriamojo fontano, oro drėkintuvai, miniatiūrinės fontanai ir kiti pramoniniai vandens cirkuliacijos, saulės vandens šildytuvai, vandens cirkuliaciniai siurbliai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Tikslas: amfibijas siurblys

Struktūrinis Principas: išcentrinis siurblys

Ratai Režimas: elektromagnetinis

Pristatymo Vidutinis: švaraus vandens siurblys

Rotoriaus Konstrukcija: pusiau atvira rotoriaus

Rotoriaus Siurbimo Metodas: vieno įsiurbimo

Skaičius Sparnuotės: 6

Įtampa: 12V

Galia: 15W

Didžiausias kėlimo Vadovas: 5M (16,4 ft)

Didžiausias Srautas: 800L/H(211GPH)

Vandens Įsiurbimo angos Skersmuo: 20mm/ 0.79 su sriegiu 1/2 sąsaja

Angos Diametras: 20mm/ 0.79 su sriegiu 1/2 sąsaja

Laido Ilgis: apie 150cm/ 59.06 su 5521DC moterų plug

Pakuotės Svoris: apie 220g

Modelis: QR90H

Medžiaga: plastikas

Tikslas: amfibijas siurblys

Struktūrinis Principas: išcentrinis siurblys

Ratai Režimas: elektromagnetinis

Pristatymo Vidutinis: švaraus vandens siurblys

Rotoriaus Konstrukcija: pusiau atvira rotoriaus

Rotoriaus Siurbimo Metodas: vieno įsiurbimo

Skaičius Sparnuotės: 6

Įtampa: 12V

Galia: 15W

Didžiausias kėlimo Vadovas: 5M (16,4 ft)

Didžiausias Srautas: 800L/H(211GPH)

Vandens Įsiurbimo angos Skersmuo: 20mm/ 0.79 su sriegiu 1/2 sąsaja

Angos Diametras: 20mm/ 0.79 su sriegiu 1/2 sąsaja

Laido Ilgis: su 5521DC plug; apie 90cm/ 35.43 su 5521DC moterų plug

Adapteris: AC/DC Adapteris

Įėjimas: AC100-240V

Išėjimas: DC 12V-2000mA

Pakuotės Svoris: apie 220g

Naudojimo Instrukcijos:

1. Sumontuokite siurblį teisingą kelią ir sujungti teisingai galia ir įjunkite maitinimą.

2. Įdėti siurblio horizontaliai ir įdiegti siurbtukas apačioje siurblys, padeda sumažinti triukšmą ir ibration.Ir įleidimo angos turi būti įrengtos filtro dangtelį, nardymas.

3. Jei yra mažiau vandens siurblys arba visai nėra vandens, gali būti, kad oro viduje siurblio rotoriaus arba mažai vandens vamzdis.Įjungimas - išjungimas, pakartotinai kelis kartus, kad pašalinti orą iš siurblio impel ir vamzdžio.Jei reikia, rankiniu būdu pašalinti oro vamzdį, ir jis gali būti grąžintas į įprastą darbinę būklę, kai siurblio išleidimo vandens.

Pakavimo Sąrašas:

1*DC Vandens Siurblys

2*Vario Adapteris

2*Priveržkite Žarnos Apkaba

2*Sandarinimo Tarpinė

1*Fiksuotas Bazės

1*Instrukcija

Pastabos:

1. Nejunkite maitinimo laidas +,- polių reversely, kitaip jis bus sugadinti siurblį.

2. Nenaudokite nestandartinių galia.Nes jei įtampa yra per didelis, jis bus sugadinti siurblį; Ir jei įtampa yra per maža, jis gali sukelti siurblio našumą lašas, ar ne dirbti.

3. Neleiskite siurblys dirbti valstybės vandens trūkumas, nes tuščiosios eigos ir sausas bus sugadinti siurblį.

4. Nedėkite siurblio nuosėdų-pakrauto vandens, taip pat klampus ir rūgščių-šarmų skysčių naudoti.

5. Nedėkite siurblio aplinkoje, virš temperatūra nurodyta ant siurblio 6. Kai siurblys yra naudojamas aukštos temperatūros aplinkoje (60-100 ℃/ 140-212°F), montavimas tik su cirkuliuojantis vanduo.

Ilgalaikio Forma Sėdi
Įtampa Other
tikslas Plaukiantys siurblys
Medžiaga Guma, Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis MOKESTIS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai