Vaikų Liemenė, gelbėjimosi Liemenė Lauko Plaukimo Plaukiojimas, Slidinėjimas Vairuotojo Liemenė motorinė Valtis, Vandens Gelbėjimo Plaukimo Plūdrumas, gelbėjimosi Liemenė

€8.77

-50%

€17.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: de plaukimo liemenė, vaikų slidinėjimo striukes, gelbėjimo liemenės, valtis pvc, vaikas, gelbėjimosi liemenė, gyvenimo plaustas, 01m dėžė, striukė gyvenimo, striukė vyras, liemenė.

Vaikų Vest Motorinė Valtis, Vandens Gelbėjimo Plaukimo Plūdrumas, Gelbėjimosi Liemenė

[[Rekomenduojama size] XS (20-30 KG), gelbėjimosi liemenės yra funkciniai gaminiai, viena yra rekomenduojama Tinkama dydį.Jei jis yra naudojamas lauko sporto, pavyzdžiui, plaukimo, nardymo ir motorinės valtys, ji yra rekomenduojama, kad jums pasirinkti prigludusi prie kūno dydis.Jei jis yra naudojamas pramogas, tokias kaip jachtų ir žvejybos, rekomenduojama naudoti dydis vienas dydis didesnis.

[Aukštos kokybės medžiaga], Jis yra pagamintas iš lanksčios ir minkštos neopreno, ir yra aukštos kokybės naujas pearl medvilnės medžiaga, kuri turi privalumų yra atsparus vandeniui, drėgmei atspari oda-draugiškas, kvėpuojanti, lengva nešioti, ir saugus naudoti.

[[Paslėpti kišenėje dizainas] kišenės ant galinės gyvenimo striukė yra patogus laikyti asmeninius daiktus ir gali būti dedamas į kišenę, kai saugos diržo nebuvo pasinaudota.

[[Dvigubo sluoksnio saugos diržas atgal] Du 3.8 cm aukštos kokybės kietos sėdynės diržai yra naudojama ant nugaros, kuris gali reguliuoti įtampą, kad jis daugiau sandariai dėvėti ir saugiau naudoti.Bendrą išvaizdą, yra paprastas ir dosnus, daugiau madingas ir gražus.

[[Būtinos gelbėjimo įranga] Šiandien, padidino nelaimingų atsitikimų jūrų ir upių, ji tapo nepakeičiama prekė žaisti ir snorkeling į vandenį.Ji yra būtinas įrankis lauko vandens sportas, vandens sportas, nuotolinio vandenyno ir giliavandenių žvejyba, pakrančių pramogos, baidarės, kateriai, kad negali atlikti gelbėjimo, kruizai ir jūrų reikalų.

Produkto pakuotė:

1x gelbėjimosi liemenė

Amžius >3 Metų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 1
Lauko Veikla Driftingo
Taikoma Žmonių Vaiko

Panašūs produktai