Paprasta Nerūdijančio Plieno Širdies formos Titano Plieno Meilės Magnetas Traukia Pora Vyrų ir Moterų Porų Nk Apyrankės T84A

€1.12

-24%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "nike" kuprinė, radaro detektorius, pora apyrankę katės, apyrankė meilės, nike krepšys, car radar detector for russia, pora apyrankę virvė, 2 poros apyrankė, apyrankė coupl, apyrankės su širdimi.

2vnt / Komplektas Širdies Magnetas Pritraukti Pora Apyrankę Meilės Rakinimo Žavesio Papuošalai iš Nerūdijančio Plieno, Grandinės, Karoliai, Papuošalai T84A

OOTDTY

Savybės: 〠* ar Patinka Token〠" Kiekviena pora mėgėjai turi savo žetonus savo pažadą amžiną meilę, magnetas yra fizinis potraukis tarp vyrų ir moterų, nesvarbu, kiek laiko praėjo laikas, tikimės, kad kiekvienas žmogus gali apimti jų tikrąją meilę.

〠* ar Premium Materials】Apyrankės yra pagaminti iš premium nerūdijančio plieno. 100% sveikata, Labai atsparus korozijai, Anti-rust, Ne išnyks, Aplinkos.Nemokamai padarinių, patogūs dėvėti.

〠* ar Mados Design〠" The Magnetinės apyrankės pritraukti vienas kitą.Visi produktai yra pora (2ps), gausite dvi apyrankes.

〠* ar Išskirtinį Dovana 〠" Pora apyrankė bus geriausia dovana vyras/moteris/mėgėjams/pora Valentino dienos, Gimtadienio ir Jubiliejų Padėkos Diena tampa puiki dovana bet kokia proga.

〠* ar Pardavimo Service〠" Rizikos nemokamai 30 dienų Grąžinimo ir Grąžinimo politikos Sugedusį elementą, ir mes siūlome gyvenimą klientų aptarnavimo, Jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis greitai.

Specifikacija: Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Dydis:Grandinės Plotis:4mm/0.15

Širdies Formos:Aukštis:12.3 mm/0.48 į

Plotis:16.4 mm/0.64 į

(Daugiau išsamios,prašome žr. nuotrauką.)

Komplektą Sudaro: 1 Pora x Apyrankę A/

1 Pora x Apyrankę B/

1 Pora x Apyrankę C

pastaba: Prašome leisti šiek tiek klaidų dydį, dėl rankinis matavimas.

Spalva gali būti šiek tiek skirtumas dėl skirtingų monitorių.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Apyrankės
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Užsegimas Tipas Omarų letena-sąsagos
Nustatymo Tipas Nėra
Medžiaga Metalo
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Modelio Numeris T84A11JJ100724-A
Formos\modelis Širdį
Stilius Mielas/Romantiška
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Bauda ar Mados Mados
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Lytis mylėtojai

Panašūs produktai