Elektros Maišytuvas Kiaušinį Suplakite Kavos, Sulčių, Pieno Maišyklės Putų Putos, Montažinės, Grietinėlė, Sviestas Spragilas Baterija Virtuvės Reikmenys

€0.19

-45%

€0.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gpgb kaukė, virtuvės maišytuvas, labai mažos magnetinės maišyklės baras, kiaušinių spragilas, kiaušinių spragilas, pieno maišytuvas, kavos įranga, laboratoriniai maišykle, kiaušinių, dj mini maišytuvas.

Savybės:

1.Pavasaris yra pagaminti iš maisto produktų-patvirtino nerūdijantis plienas, rūdims atsparus ir nebūtų nutraukti arba sulenkti net ir tada, kai naudojamas kasdien. 2.Non-stick, lanksti ir lengva valdyti.Lengva valyti su drėgnu skudurėliu. 3.Kad jūsų pienas visos putotas, labai už cappuccino, baltos kavos ir pieno kokteilis namuose. 4.Taip pat gali būti naudojamas plyšių kiaušinių, greitai mush kiaušiniai be išsiliejo maždaug. 5.Paprastas stumdomas jungiklis ergonomiškas, pasižyminčios puikiomis valdymo, lygesnė naudojant.

Aprašymai:

1.Puikiai tinka kavos gėrimų. 2.Jis taip pat puikiai tinka užpilams, padažams ar virželis kiaušinių baltymus jūsų desertams. 3.Puikiai tinka keliauti, stovyklauti ir veiklos lauke.

Techniniai duomenys:

Baterijos: 2x AA(neįtraukta) Medžiaga: plastikas ir metalas Dydis: 198*35*20mm Spalva: rožinė, žydra

Pakuotė:

1 x Kavos Pieno Suplakite Maišykle

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kiaušinių Stiring
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Medžiaga plastiko ir metalo
Modelio Numeris Maišykle
dydis 198*35*20mm
Kiaušinių Įrankiai Tipas Egg Beaters
Tipas Kiaušinių Įrankiai
Baterija 2x AA(neįtraukta)
Spalva Rožinė, dangaus mėlyna

Panašūs produktai