Kovos Vagystės Faradėjaus Dėžutės Raktas Fob RDA Signalo Blokavimo Maišelį Mobiliojo Telefono Dėžutė PU Odos Anti-Theft Dėklas Anti-Įsilaužimo Atveju Blokavimo

€4.32

-38%

€7.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 74mm priekinė stebulė, hack įrankis, automobilio raktas dangtelis signalo blokavimas, jammer gps blokatorius, radijo signalo blokatoriai, programa įsilaužimo, 433mhz fix kodo nuotolinio valdymo, faradėjaus, faradėjaus narvo lauke, faradėjaus narvo.

Savybės:

1.Antitheft Dizainas: Faradėjaus raktas fob raštas narve pateikti išsamų signalo blokatorius, kuris apsaugo nuo vagių iš įlaipinami ir apsivalymo signalus iš jūsų raktas fob, kuris gali apsaugoti savo automobilį ir apsaugoti nuo įsilaužimo ir keyless uždegimo vagystės.

2.Puiki Dovana: Faradėjaus dėžę, yra daugiau prabangos raktas fob krepšys, kuris gali būti jūsų šeimos ir draugų dovana.

3.Pu Odos: Faradėjaus fob raštas dėklas yra pagaminti su aukščiausios kokybės PU Oda ir dviejų sluoksnių ekranavimas medžiagų, kurios gali suteikti pilnas signalo blokatorius.

4.Kaip Naudoti: galite išbandyti jį sau!Paprasčiausias būdas, kad jūs galite įdėti raktas fob į krepšelį " ir paspauskite mygtuką, tada jums rasti jokio reponse iš savo automobilio.Ar jūsų automobilis ekranas, rodo imobilizavimo nesusijusios.

5.Tinkamą Dydį: raktas fob Faradėjaus maišas savybės dydžio(apie) 3.5 X 1.9 X 9.9 į.Ir krepšys yra mažo dydžio, lengva nešiotis, ir tai gali suteikia daugiau lankstumo.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: aukštos kokybės PU oda + aksominis pamušalas

Dydis: 9x5x5cm/3.54x1.97x1.97in

Spalva: juoda

Vantages: mados, paprasta, madingi, minkštos tekstūros, RFID anti-theft anti-theft " funkcija, skydas automobilio raktas signalo funkciją.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Raktas Fob Faradėjaus Krepšys

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas TPU

Panašūs produktai