1pc MTA3-ER40 Tvirtinimo Laikiklis Morse Siaurėjantys Karka MT3 už ER40 Frezavimo Chuck Chuck Raketę

€13.26

-28%

€18.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: c32 collet, er32, morzės, collet riešutų, chuck už staklės, cnc įrankis, moser, morzės siaurėjantys, chuck ieskoti staklės, chuck.

Prekės Informacija

MTA3-ER40 Tvirtinimo Laikiklis Morse Siaurėjantys Karka MT3 už ER40 Frezavimo Chuck Chuck Raketę specifikacija: Įrankių laikiklis tipas: MTA3 Tvirtinimo tipas: ER40 Medžiaga: aukštos kokybės DN65 anglies plieno savybės: 1. Didelis tikslumas ir didelis stabilumas. 2. MTA3 Morzės siaurėjantys šerdies. 3. Greitai setup CNC stakles. 4. Gali būti naudojamas vertikalioje padėtyje. 5. Pagamintas iš įrankinio plieno ir sustiprintos.Pakuotė: 1 MTA ER40 įrankio laikiklis

Mūsų pakuotė

Pakavimo Informacija.Vidinės pakuotės yra plastiko dėžutė.Išorinis pakuotės yra dėžutėse.Padėklai yra gavusi vartotojo prašymą.Pristatymo Time7-35days po gautų visą mokėjimo.

DUK

Q: Kas yra jūsų mokėjimo sąlygas naujiems klientams?

A: Mokėjimo reikalavimai: Paypal arba T/T, arba mokėjimo per Western Union, taip ilgai, kaip jis yra patogus jums.

Q: noriu kad daug produktų.

A: žinoma, kviečiame jus, jums, kad daug produktų, aš suteikti jums geriausia kaina, ir mes taip pat priimame pritaikymas.

Xuzhou BaiYi Metalo Technology Co., Ltd.

Mes buvo sutelkiant dėmesį į CNC įrankis pramonės 11years.Mes esame labai profesionaliai procesą, naudoti, medžiagos ir mūsų produktų kokybę.Įgudęs kiekvienoje proceso, produkto gamybos, produkto gamyba atitinka tarptautinius rinkos standartus.Gali būti pritaikyti pagal jūsų reikalavimus.Pagrindiniai produktai: Karbidas Įdėklai, Tekinimo Įrankiai, Įrankių Laikiklius, Pabaigos Malūnai, Grąžtai, U-Grąžtai, Sriegikliai, Miršta ir pan

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Tekinimo Įrankis
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris MTA3-ER40

Panašūs produktai