2021 PCI-E Pcie Riser 009C Plus LED Stove PCI Express Adapter Dual 6Pin Kortelės Adapteris SATA į USB 3.0 Kabelis 1X 16X už BTC Miner

€3.70

-54%

€8.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini pcie sata, 5g wifi modulis, lenovo legiono y520 odos, jungtis sata, paslėptas tv, mini pcie 1x, pci riser, pritaikyti sata usb, Asmedia, sata į usb.

Aprašymas:

1: grafikos plokštė maitinimo naudoja 8 kietieji kondensatoriai, kad grafika kortelės elektros energijos tiekimas daugiau kaip stabilus ir saugus.

2: adapteris kortelėje yra 6PIN sąsaja ir 12V patobulintas DC-DC, siekiant padidinti energijos tiekimo, kad grafika kortelės elektros energijos tiekimas yra nepriklausoma nuo pagrindinės plokštės, taip sumažinant naštą plokštėje, kai daug grafikos plokštės yra prijungtas.

3: grafika kortelės lizdas priima originalus importuotų jungtis, ir ryšių tarp grafikos plokštė ir jungtis, yra geriau.

4: PCI-E jungtis naudoja multi-layer, ekranuotas laidas, kurį galima prijungti prie didžiausio 3M be lengvinančių signalų.

5: USB kabelis yra minkštas ir stabilus, lengvai maršrutą ir grafikos plokštė gali būti tiekiamos ne bus.

6: lizdas yra įrengta fiksuotojo sagtis, kuri yra patogiau pašalinti ir išspręsti grafikos plokštę ir vaizdo plokštė nebus nukristi iš lizdo.

7: USB kabeliai rinkoje nebuvo austi ekranas tinklais, o kokybė yra gana prasta, todėl jie bus labai nestabili.Atminkite, (ne visi kabeliai gali būti naudojami kasyba).Mūsų gaminių kokybę garantuoja.

Techniniai duomenys:

Modelis: VER009C-PLUS [8 kondensatorius struktūra + kelis dinaminius darbo lemputė]

Pavadinimas: PCI-ERiser grafika kortelės ilgiklis

Produkto savybes: ilgintuvas grafika kortelės 6PIN sąsaja (16A elektros energijos tiekimo pajėgumus), siekiant padidinti energijos tiekimo

Sąsaja: PCI-E 16X

Gaminio ilgis: 60cm

Produkto spalva: raudona kortelės lizdas, juoda kortelės lizdą ir juoda linija

Produkto svoris: 102g

Gaminio dydis: 134*22.5*43mm

Pakuotė:

1x PCI-E 16X Riser Card

1x PCIE 1X Adapteris Kortelės

1x 60cm USB 3.0 Stove Kabelis

1x SATA 15 Pin 6 Pin Maitinimo Kabelis

Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas PCI-Express Kabeliai

Panašūs produktai