KINEPIN Suspaustas Veido valymo Kempinės Kosmetikos Spa Kempinės Sluoksniuotos Grandomosios Kaukės Makiažas Šalinimo Įrankiai

€2.75

-8%

€3.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažas, sluoksniuotos, mac makiažo valiklis, kietasis diskas pcb lenta, spong, kūno odos šveitimo kempinę, veido sluoksniuotos, lavos makiažas kempine, silicio veido valymo kempinė, ulta makiažo valiklis medžiaga.

KINEPIN Super Minkštas Naują Veido Kempinė Valiklį, Odos Priežiūros Šviežių Giliai Valanti Sluoksniuotos Lengva-Putotas Sponge Negyvų Odos Ląstelių Pašalinimo Įrankis Puikiai tinka pašalinti nešvarumus, alyvos pertekliaus ir negyvas odos Super-Solf, patogiai šviežių jūsų odos.Aprašymas: sponge su šlifavimo paviršius yra puikus pašalinti nešvarumus, alyvos pertekliaus ir negyvas odos ląsteles nuo veido, kai valymo jūsų odos giliai.Ji gali švelniai masažuoja jūsų veido atnaujinimo, odos ir sukurti daugiau net veido.Specifikacija: Svoris: 72g Spalva: Rožinė, Mėlyna Produktų Standartas:Q/JLSRYP 12 Instrukcija: 1. Pamirkykite kempinę vandeniu minkštas prieš naudojimą. 2. Taikyti savo mėgstamą valikliu kempinę ir švelniai masažuokite veidą valyti, taip pat galite naudoti kempinę be jokių veido valikliu.Išskalaukite kempinę ir sausu oru po naudojimo.Dėmesio: Tai yra natūralu, kad kempinė taps sunku po naudojimo.Kai kempinė turėjo sąlytį su vandeniu jis taps minkštas ir vėl.Oro sausa, ji po naudojimo.Ji yra daugkartinio naudojimo, tačiau rekomenduoju pakeisti per 1-2 mėnesius.

Medžiaga PVA
Modelio Numeris J0349-KINEPIN Veido Valymo Kempinė
Pakuotė Plastikinis Korpusas / Plastiko Dėžutė / Plastiko Laikiklis / Poli Krepšys
Elemento Tipas Kosmetikos Sluoksniuotos
Spalva Ledo Rožinė / Ice Blue
dydis 111*88*20 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KINEPIN
Kiekis 2vnt / 2 Vnt /2 Vnt
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Naudojimas Veidas Švarus (Veido Skalbimo / Veido Clenasing / Vonia
Prašymas Odos / Veido / Kūno

Panašūs produktai