Silikono Maisto Rašyti Pen Šokolado Dekoravimo priemonės Tortas Pelėsių Kremas taurės slapukas Apledėjimo, Vamzdynų, Pyragai, bandelės, Antgalių, virtuvės reikmenys

€0.29

-39%

€0.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio forma ir kepti, virtuvės organų, sillicone pelėsių pyragas, kupolo formos silikoninės formos, minkštas formų raukšlės, tortas, v antgalis, cakesicle, pelėsis raukšlės, puodelis.

Aprašymas:

Šios rūšies tortas rašyti parkeris yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, galite naudoti jį ilgą laiką, nes jis yra patvarus ir daugkartinio naudojimo.

Šis tortas dekoravimo parkeris yra lengva plauti, kuri yra būtina priemonė, kepimui, padaryti jūsų gyvenimą ir daugiau patogus ir elegantiškas.

Paprasta naudoti, galite paspausti rašiklis ir uogiene gaus iš apačios lėtai, išvengti išsekimo ir teka veiksmingai išlaikyti jūsų virtuvės tvarkinga.

Kabinti skylė yra patogus jums laikyti rašiklį, nes jūs galite pakabinti ant sienos ar stovo, kuris bus ne tiek daug vietos.

Šios rūšies tortas dekoravimo parkeris yra geras įrankis už jūsų tortas gražus, galite rašyti palaiminimo žodžiai pyragas ar piešti ant jo.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas.

Spalvos: raudona, žalia, mėlyna, juoda.

Dydis: 14.5 cm.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x pyragaitis rašyti pen.

3x pen vadovai.

Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CIQ
Pyragas Įrankiai Tipas Desertas Dekoratorių
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai