Boti Teptuku-Red Sun Rankena, Rankų darbo Derva Medžiaga Vyrų Barzdos Skutimosi Priemonė Teptuku Rinkinys prisiimti asmeninę pritaikymas savo reikmėms

€14.67

-32%

€21.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: barzda viking, greitai skutimosi šepetėlis, kaukolė su barzda, žalias rankinukas odinis, barzda už, kraujagyslių parinkimo šuntavimo operacijoms endoskopinių gitara, stiklo vamzdžių daug, Boti Šepetys, men shoe sport, minkštas sintetinis skutimosi šepetėliu.

Boti Teptuku-Išsipūtęs Rankena Dervos Rankų Darbo Barzda Teptuko Rankena, Trys Stiliai

Ventiliatorius naudą:Tapti ventiliatorius Boti teptuku parduotuvėje ,klientas gali gauti nemokamai turas važiuoklės

Apie Boti Šepetys

Hebei Boti Brush ' s factory buvo maždaug 30 metų.Dabar gamykla yra tiesiogiai susiduria vartotojai.Pasak rinkos paklausos bei įvairių vartotojų perspektyvos, skirtingų serijų produktai yra ištirti ir pagaminti.Toliau pateikiami kai kurie instrukcijas Hebei Boti Teptuku.Boti ' s factory yra ne tik skirta mokslinių tyrimų ir plėtros mazgų, bet taip pat daugiausia dėmesio skiriama mokslinių tyrimų teptuku rankenos, laikikliai, dėklai, saugyklų ir kitų aspektų.Mūsų gamykloje patobulinta mašina, įrankiai ir techninės komandos, o produktai yra visi rankų darbo.Kiekvieną rankenos, atramos ir sandėliavimo dėžutės yra ne visai tas pats, visi jie unikalūs.Mes priimame pritaikymas visiems mazgų ir rankena dydžių, net vienas, mes priimame pritaikymas savo reikmėms, gaminti unikalius produktus, už jus.

Siuntos Ir Grįžti

1. Visi mūsų mazgų ir rankenos yra rankų darbo, kurias mūsų pačių gamykloje, ir mes pristatysime prekes per dviejų iki septynių dienų. 2. Nes kiekvienas rankena yra 100% rankų darbo, produktas bus šiek tiek kitoks, tačiau per protingą diapazoną, kuris neturės įtakos grožio produktas. 2. Mes priimame pritaikymas kiekvienam produktui.Mes galime pritaikyti aukštį, dydį ar logotipas produktą pagal jūsų poreikius.Mes taip pat gali projektavimo ši rankena ir mazgas pagal jūsų reikalavimus. 3. Jei gaunate, greitas pristatymas ir pamatysite, kad prekes yra pažeistas arba turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes pasistengsime ją išspręsti jums nedelsiant. 4.Mes negalime leisti, kad mūsų klientams patirti nuostolių, mes stengiamės interesams apsaugoti mūsų klientus. 5.Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums laiko, ir mes stengiamės išspręsti klausimus, kad mūsų klientai patenkinti.

Elemento Tipas Skutimosi Šepetėlis
Medžiaga Derva
Skersmuo 22mm
Prekės Pavadinimas BOTI
Pateiktas Metodas RANKŲ darbo
Kilmės KN(Kilmės)
dydis ir aukštis Prisiimti asmeninę pritaikymas savo reikmėms
dydis 20mm-30mm
Gylis 12mm
Modelio Numeris BT07H

Panašūs produktai