Magnetinio Varžtas Gręžimo antgalis Reguliuojamas Pakeisti Pivot Atsuktuvas Bit Laikiklis su Užraktu, Pivot ir Greitai Pasukama Hex Bit Turėtojas

€2.13

-30%

€3.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grąžto laikiklį stendas, gręžimo turėtojas, gręžimo magnetas, magnetas varžtas, gręžimo poveikis, gręžimo forstner, forstner rinkinys, tiek gręžimo, tiek turėtojas, gręžimo antgalis.

Savybės:

1. 20 ° Rotatble nuotaika: Jis turi 20 ° pivot " režimas, kuris leidžia puikus susisiekimas su ankštose erdvėse ir sunkiai prieinamose vietose.

2. Aukščiausios stiprumo: Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės metalo medžiagos, todėl tvirtas ir patvarus.

3. Tiesiai ir greitai: Gręžimo priedą padeda pagreitinti gręžimo procesas ne nerimauti apie wobbling arba išpardavimas, todėl gali belaidžius įrankiai.

4. Užraktas ir apkrovos: Ji puikiai turi varžtus be nerimauti, nukristi lengviau ir patogiau, montavimas.Teikia gręžinių bei didelio sukimo momento mokymai su platų reguliavimo diapazoną ir ne-nesąmonė tiek pokyčių.

5. Universalus naudojimas: Naudoti denio statybos, medienos kadravimo, diegiant faneros pagrindo, statybos dėžes ir daugiau.

Aprašymas:

Tai yra novatoriškas gręžimo patarimas, kuris yra suprojektuotas būti magnetinių ir paslanki, magnetinio sriegimo, gręžimo patarimas gali belaidžius įrankiai.Tai labai paprasta ir saugu naudoti, ir tai gali padaryti diegimo lengviau ir patogiau.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda/Sidabrinė

Medžiaga: Chromo vanadžio plienas

Pakuotė:

1 x Magnetinis Varžtas Gręžimo antgalis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas ACEHE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Tipas Vieta Grąžtas

Panašūs produktai