1Pcs/Daug , A4988SETTR A4988SETTR-T A4988ET 4988ET QFN ,Naujas Originalus Produktas Naujas originalus greitas pristatymas

€0.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dc driver motor, digital stepper driver dm556, ch340 usb atmega328, usb 485 ch340, usb ch341 ch340, express card 34 usb 3, vairuotojo stepper, per dabartinės apsaugoti, a4988, ic.

Gerbiami klientai:

Sveiki, ačiū už jūsų paramą.Dėl mažos kainos, mūsų produktai yra taip pat nemokamai.Nemokamai pašto gali sukelti prekes gavau per vėlai.Ji taip pat gali būti dėl prarastų skubus pristatymas per nemokamą transportą.Taigi, prašome pasirinkti kitų skubus pristatymas pagal laiko jums reikia.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Jei pasirinksite skubus pristatymas nemokamai, yra įrašus Internete, tačiau vis dar trūksta elementų, dėl pavėluoto prašymo gavimo dienos.Visi paaiškinimai yra mūsų parduotuvėje.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Prašome pagrįstai xuan ' z.

= Abo ut mūsų tikslas - =

Mes esame rinkos lyderis, internetinės elektroninės platintojai ir BOM sprendimus.

Jei perkate didesnį kiekį, prašome susisiekti su mumis, ir aš pasiūlyti jums lengvatinę kainą.

Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome susisiekti su mumis.Mes jums citata.Mes teikiame vieno langelio " paslaugų pirkimo.

Mūsų įmonė daugiausiai užsiima rezistoriai, kondensatoriai, tranzistoriai, atminties lustų, ryšio lustai, aukšto dažnio radijo dažnio ir kitų aukštos klasės produktai.Mūsų tikslas yra suteikti žaliavų ir sąžiningas tarnavimas.Įkurta Beihua Qiang 10 metų, bendrovė turi stiprų pardavimo agentas sistema gamintojams Internete.

= = apmokėjimas

1. Įsitikinkite, kad jūsų mokėjimo sąskaitą yra prieš mokėjimą.

2. Visi mokėjimai turi būti apmokėti per 7 dienas nuo prekių gavimo.Jei jūs tikrai negali mokėti, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums išspręsti problemą.

3. Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, projekto detalės, prašome palikti žinutę užsakymo formoje.

= pristatymo =

1. Galime vežti savo produktus visame pasaulyje.

2. Jntprojektai.lt Priežiūra-nemokama Logistikos Standartai, DHL, " FedEx, TNT, UPS, EMS, Kinija Paštu ir Honkongo Post yra.Draugai Brazilijoje.Dėl aukštų muitų sąlygų, DHL, " FedEx, TNT ir UPS Brazilijos Muitinės, sunku aišku, muitinės.Pardavėjai gali pasirinkti, AVS.EMS logistika yra lengviau perduoti muitinės Brazilijoje.

3. Gavus apmokėjimą, projektas bus išsiųsti per 3 dienas.

4. Atlikdami mokėjimą, prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas ir kontaktinis telefonas, yra teisingi.

5. Jūs galite sekti būklę produktų svetainėje, po išsiuntimo.

= atsiliepimų =

1. Kaip jūsų nuomonių yra labai svarbus mūsų plėtrai, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums gerų atsiliepimų.Labai ačiū už jūsų brangų laiką.

Mūsų planas bus palikti tą pačią atsiliepimų po savo teigiamų atsiliepimų.

3. Prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti visus ginčus svetainėje, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti problemą.

Labai ačiū už jūsų paramą.Have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įtampos Reguliatorius
Prašymas Signalizacija
Darbinė Temperatūra 0-70° -40°-+85°
Išsklaidymo Galia 1W2W3W4W5W6W7W8W9W10W20W30W
Sąlyga Naujas
Maitinimo Įtampa 1V2V3V4V5V6V7V9V12V24V
Pakuotė CINKAVIMAS

Panašūs produktai