Šilumos Spaudos Mašinos Skaitmeninio Valdymo Lauką-Temperatūros Laiko Presavimo Įrankis T-Shirts/Puodelis/Plokštė/Cup Sūpynės Toli Šilumos Perdavimo Aparatas

€39.91

-40%

€66.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cricut lengvai paspauskite, automatinis slėgio kontrolės vandens siurblys, paspauskite šilumos, bimetalinė heatbreak, šilumos spaudos, mini siūti, alavo iškilumo, thermal press 40x50, patiekalas šilčiau, žalvario įterpti m3.

Daugiafunkcinis Skaitmeninis LED Valdiklis Šilumos Spaudos Mašinos, 2020 M. Atnaujinti, Šilumos Spaudos Mašinos Temperatūros Kontrolės Langelį EKOLOGINIO UAB Combo Šilumos Perdavimo Sublimacijos Spausdinimo Mašina T-Shirts/Puodelis/Plokštė/Cap/Cup Sūpynės Toli Šilumos Perdavimo Aparatas

【Platus】

Tinka kepimo taurės mašina, kepimo bžūp mašina, kepimo skardą mašina, karšto etiketės mašina, multi-funkcija, šilumos spaudos mašinos ir karšto etiketės staklės, kombinuotos staklės.Kaip ilgai, kaip šių dviejų sąlygų: 1. Lizdai yra tos pačios; 2. Žemiau 2500W.Jei nesate tikri, ar jūsų aparatas yra tinkamas, prašome elektroniniu paštu mums.

【Skaitmeninės kontrolės sistemos】 Šią temperatūrą lauke yra pažangi skaitmeninio valdymo sistema, naujas dual pažangi vaizdo režimas temperatūros ir laiko, mikroprocesoriaus programos, ir didelio tikslumo valdymo skydelis, leidžiantis lengvai ir tiksliai valdyti ir geriau produktai.

【2020 m. atnaujinti chip】 kontrolės šildymo chip priėmė naujos kartos "K" tipo atnaujinti kontrolės langelį plokštės ir drožlių, kurios yra stabilus maitinimo ir išsprendžia problemą nestabili įtampa ir lengvai plokštės paralyžius.

【Temperatūros ekranas konvertavimo funkcija,】 Jis gali lengvai konvertuoti tarp Celsijaus ir Farenheito laipsniais, todėl galite geriau kontroliuoti savo mašina.Funkcijos skaitmeninis temperatūros indikatorius svyruoja nuo 32-430ºF (0-250ºC)

【Lengva įdiegti ir valdyti】 Šią temperatūrą lauke tik reikia prijunkite ir įdiegti riešutų, montavimas yra paprastas ir greitas, ir skaitmeniniame valdymo skydelyje yra patogiau ir tiksliai.

Produkto aprašymas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS, Nerūdijančio Plieno

Spalva: Juoda

Dydis :11*12*12.5 cm

Įtampa: 110v/220V

Nustatymo veiksmus:

Galia, nuspauskite mygtuką SET kartą, ir naudoti "aukštyn" ir "žemyn" mygtukus, kad nustatytumėte temperatūrą jums reikia.

Po nustatymo, nuspauskite mygtuką SET ir vėl, ir naudoti aukštyn ir žemyn mygtukus, norėdami nustatyti laiką jums reikia.

Po nustatymo, nuspauskite mygtuką SET, norėdami grįžti į laukimo šildymo valstybės, ir nustatymas yra baigtas.

Pasiekus temperatūrą jūsų nurodytus nuspauskite mygtuką vieną kartą, norėdami automatiškai skaičiuoti laiką.

Kaip konvertuoti temperatūros vienetas:

Paspauskite ir palaikykite SET mygtuką 6 sekundes po maitinimui įjungti.Skaičius, mirksi ir temperatūros vienetas gali būti nustatyta ir perskaičiuotos su aukštyn ir žemyn klavišus.F-Hua Celsijaus ir C-Celsijaus.Po pasirinkus, paspauskite ir palaikykite SET mygtuką 6 sekundes grįžti į šildymo laukimo būseną.Sąranką.

Pakuotė:

1 x Skaitmeninis Šilumos Spaudos Mašina Lauke (Neįtraukti karšto Šilumos Spaudos Mašinos)

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šilumos Spaudos Mašinos Skaitmeninis Dėžutę

Panašūs produktai