Aksomo sofa cover storio elastingos odos kampas gyvenamasis kambarys sofos padengti sofa cover fotelis padengti L-formos karieta sėdynės padengti

€8.93

-47%

€17.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baras, kėdės, taburetės, padengti odos sofos, sofos padengti aksomo, aksomo futonas slipcover, cherry blossom vinilo, raštas sofa, padengti sofa, kailio futonas dangtis, felvet sofa dangtis, apvali sofa sėdynės padengti.

Pastaba: Prašome atidžiai perskaityti: 1.Produktas yra tik sofa padengti, įskaitant užvalkalas. 2.Mes visiškai turime 4 dydžių pasirinkti,prašome patikrinti tinkamą dydį savo sofos,jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamą dydį,galite atlikti toliau " dydžio matavimo nuotrauka matuoti, arba pasakyti mums savo sofos dydžio,mes padėsime jums. 3.Į užvalkalas, dydis yra 45x45cm. 4.Pavyzdžiui: jeigu ilgis Dalis yra 210cm ir B-B-120cm, jums reikia pasirinkti 1 gabalas Dalis A-A 195-230cm (Trijų Vietų)ir 1 gabalas Dalis B-B 90-140 cm( Vienas Vietų), Maloniai priemonė dydžio jūsų sofa atidžiai.Atsižvelgti į porankiai taip pat.Jei jums nereikia imtis porankiai į tai, sofos padengti gali tilpti ant savo sofos Patarimų: jums reikia pirkti 2 vienetų apima iš viso baigta L formos sofa-lova, sofa, turi būti L tipo ar Kampas kartu su 2 dalių atskirai .

5.įprasta forma sofaneed pirkti 1pcs .

6. L formos, sofaneed pirkti 2vnt .

7.U formos sofaneed pirkti 3 vnt

---Žiūrėkite Į Paveikslėlį Žemiau--- matavimo: Išmatuokite ilgį dalies A-A ir B-B palei raudoną liniją, ir tada pasirinkite reikiamą parinktį.Pavyzdžiui: jeigu ilgis dalis yra 210cm ilgis dalis B-B-120cm, jums reikia pasirinkti 1 vnt A-A 195-230cm (tris vietos) ir 1 gabalas B-B 90-140cm (Viena vieta)

Procesas Technika Plauti
Sezonas Rudenį ir Žiemą
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Fabirc Statybos 120gsm
Stilius Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YPOOL NAMUOSE
Funkcijos Tipas Visi Dangtis
Gamyba Sofa Dangtis
Medžiaga 100% Poliesteris
dydis Various sizes

Panašūs produktai