Cara&Alan Caftan Marocain De Soirée Royal Blue Vakaro Suknelės ilgomis Rankovėmis Aplikacijos Linijos Promenadzie Suknelė su Žaliuoju Vestidos Formale

€200.83

-9%

€223.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: caftan maroko, royal mėlyna balta prom dresses, žaliojo vakare gown, vakare suknelė ilgomis rankovėmis brides, nuotakos apdaras, nugaros korsetas, alan walker, žaliojo suknelė moterims, afrikos mados, royal blue smulkus suknelė.

DYDIS DIAGRAMOS

KAIP MATUOTI

Matavimo Vadovas

Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė iš Jntprojektai.lt , mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus, profesinės vietos siuvėja.

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Siluetas A-LINE
Apdaila Appliques, Duobute, Nėriniai
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Cara&Alan
Tikrasis Vaizdai No
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Audinio Tipas VELIŪRAS
Mados Elementas Derliaus
Proga Oficialus Vakaras
Traukinys Valymo Traukinio
Iškirpte Scoop
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Medžiaga Poliesteris
Built-in Liemenėlė Taip
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Talėja Natūralus

Panašūs produktai