24Pcs/box Netikrą Nagai Paspauskite Ant Vinių Su Klijais Nagų Dailės Patarimai False Nagai, Dirbtiniai Nagai, Manikiūro Priemonės, Nagų Salonas Tiekimo

€0.72

-46%

€1.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: manikiūro tiekimo, nagų technikas prekių juoda, vso nagai, vertex, dh nagai, fotoelementas vartų atidarytuvas, pranešk apie netikrą nagai ilgi, logotipas nagų, manicur, karstą vinis paspauskite ant.

Pavadinimas: Dėvėti netikrą nagai Medžiaga: PVC Specifikacijos: 24PCS (Su klijais Želė dvipusės juostos) Funkcijos: spalvotas, ryškus ir tvirtos, lengva valdyti, gali būti pakartotinai naudojamas Ji neblunka, tai bus ne lašas milteliai, tai nėra lengva mesti deimantai, ir blizgesys yra geras.Gera kokybė (nėra skirtumo iškyšulys).Gabalas geros kokybės, itin plonas ir patvarus, ne taip lengva nutraukti.

Naudojimo būdas:

1. Pirmiausia pasirinkite 10 vienetų nagus, kad tinka jūsų dydis 2. Naudoti nedidelis medinis stūmikas nagų dailės pertekliui pašalinti raguotas ranka 3.Nuvalykite nagų paviršiaus su specialiomis valymo medvilnės, išimkite alyvos, klijai ir dėmes 4.Nuplėšti PVC plėvele ant nugaros nagų 5. Kai nagai yra sausi, paspauskite nagus į priekį nuo pagrindo nagus 6. Paspauskite ir palaikykite apie 5 sekundes, tada naudoti jūsų nagai remonto formos.

Medžiaga PVC
Elemento Tipas False Nagų
Tipas 1 elegantiškos Neteisingų Nagų
Kiekis 24pcs/box
tipas 2 netikrų nagų
Tipas 4 "PASIDARYK pats" Nagų Apdaila
3 tipas "PASIDARYK pats" Nail Art
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 5 Paspauskite ant Padirbtų Nagai
Prašymas Pirštas
Pardavimai retail/wholesale/dropshipping

Panašūs produktai