XYj Virtuvinis Peilis Virtuvinis Peilis Super Sharp 4cr13 Nerūdijančio Plieno Šefo Peilis Ergonomiškas Full Tang Rankena Japonų Mėsos Cleaver

€9.32

-72%

€33.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1095 plienas, cleaver peilis, virėjo peilis apvalkalas, bičių peilis, super sharp defense knife, peilis xyj, super sharp blade knife, peilis sanrenmu, geriausia chef peilis, kinijos cleaver.

Profesinės maisto gaminimo peilis:

Tai virimo peilis tinka pjovimo duonos, daržovių, žuvies filė arba mėsos.Tai aštriu peiliu, taip pat tinka namų ir profesionalams.Pjovimo kaip virėja atneš jums daugiau virtuvė įdomus!

Multi-funkcija peilis:

Šis 7.5 colių virtuvinis peilis galite lengvai tvarkyti savo kasdienius virtuvės užduotis, įskaitant kapoti, dicing, dicing ir dicing vaisiai, daržovės ir įvairūs mėsos, įskaitant mėsos, įskaitant žuvį, virtuvės ir jautienos.Iš tiesų tai yra daugiafunkcinis virtuvinis peilis!

Itin aštrių briaunų kaltiniai vienas gabalas plieno plokštė:

Aiškumas yra svarbiausia funkcija cutter.Pasiekėme puikių rezultatų, teikti geriausius ašmenys aštrumą rinkoje.Ryškumas šios virtuvės peilis ateina iš kalimą vientisas plieno plokštės, kurios yra pagaminti iš vieno gabalo plieno composite kalimo.Kietumas yra stabilios HRC52+2, kuris garantuoja tvirtumo ir kietumo plieno ir korozijai.Ranka poliruoti meistrai, su dešimtmečių patirtį, siekiant užtikrinti ilgalaikį aiškumo.

Ergonomiška rankena:

Ašmenys iš šefo peilis yra kartu su medine rankena forma, puikus sukibimas.Ergonomiškos formos pasiekia tinkamą pusiausvyrą tarp rankena ir ploni ašmenys, taip užtikrinant patogumui judėjimas.

Peilis Sveria 198g
Ašmenų Plotis 45mm
Medžiaga Nerūdijančio Plieno, 4cr13Stainless Plieno
Peilio Tipas Chef Peiliai
Storis 2mm
Funkcija Eco-Friendly
Ašmenų ilgis 187mm
Pjovimo ašmenų ilgis 320mm
Kilmės KN(Kilmės), Kinija
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
dydis 7.5inch
Privalumas geras kietumas

Panašūs produktai