6 VNT Tipas Multi Stype Karšto Krištolo Stiklo Dildo Makšties Analinis Granulės Butt Plug Erotinis Stimuliatorius Sekso Žaislas

€9.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: analinis žaislas, mano sekso žaislai, stiklinis sekso žaislas, sunglass, apskretėlė moterims, seksualinio žaislo, analinis stiklinis kaištis, Lytis, dildo stiklo, analinis kaištis.

6 VNT Krištolo, Analinis Butt Plug, G-taško Stimuliatorius Analinis Treneris Suaugusiųjų Sekso Žaislas (7 Stilių Rinkinys)

MINKŠTA MEDŽIAGA - Šis kištukas yra pagaminta iš kristalų, stiklo, kuris yra ne nuodingas, jokio kvapo ir hipoalergicznych.Paviršius yra gana sklandžiai, kurie gali suteikti jums malonus liesti, jausmus.

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS - grybų formos analinis butt plug-saugus ir lankstus, kad būtų įvesti savo kūną.Fakelo bazė gali būti naudojami kaip rankena, ir jūs galite lengvai priimti jį, kai norite sustoti.

MĖGAUTIS STIMULIACIJA - Jūs galite padaryti jiems šilta ar šalta, kaip jūs norite, ir leidžia jums mėgautis didžiausiu malonumu.Pabandykite jį drąsiai padaryti savo seksualinės meilės nebėra monotoniškas!

LENGVA NAUDOTI - Prašome laikyti jį švarus prieš ir po naudojimo.Ir jūs galite jį naudoti su lubrikantas, kuris gali suteikti jums daugiau įdomių jausmus.

KOMPAKTIŠKA PAKUOTĖ - Mūsų produktai yra supakuoti saugaus paketas be jautrus žodžiai parodė ant pakuotės.Įdėtas į sandarų maišelį, diskretiškas laivybos.Puiki dovana savo meilužio ar sau.

Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas analinis kaištis
Prekės Pavadinimas LUOGE
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Medicininio Silikono

Panašūs produktai