1 Pora Lauko Dviračių Ilgai Piršto Ledo Šilko Kietas Rankos Rankovėmis Ledo Šilko Rankovėmis Kvėpuojantis Quick Dry UV apsaugos nuo Saulės Manžetai Priedai

€0.13

-31%

€0.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankos apyrankę, rankos sleev, ciclismo dviračių rankos rankovėmis, patranka dangtis, beisbolo striukė moterims, vyrai šalis nešioti, mada marškinėliai moterims, sleev, 5 antra fix klijai, bulletproof rankos rankovėmis.

Aprašymas:

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Nailonas

Dydis: Ilgis 330mm

pastabos:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, ir tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Prašome ignoruoti dydžio.Kartais masto gali būti siauresnė nei mes su specialistais.Kinija yra paprastai mažesnis nei Europoje ir Jungtinėse valstijose.Todėl, prašome nuolat atstumas 1-3 cm.

3. Jei jums kyla kokių nors sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tik nuoroda.

Mes galime priimti sumaišyti pardavimo, spalvos ir dydžio užsakymus.Kuo didesnis skaičius, tuo didesnę nuolaidą.

Paketas apima

1 pc apsaugos nuo saulės rankovės

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moteris
Elemento Ilgio 330mm
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai