28MM kalnų krištolas Metalo Sqare Mygtuką Naujas Karka kalnų krištolas Puošmenų "Pasidaryk pats" Plastiko Apdaila Mygtuką Amatų Drabužių 5vnt

€11.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lenovo z50 70 wifi, acer e1 572g, ap13b8k baterija, "acer " chromebook", ap13b3k baterija, uchi, asus x302l, acer aspire 3 padengti, acer ap13b3k baterija, acer aspire 5 a515.

DUK

Q1.Koks yra jūsų kompanijos pranašumą?

A:1) Mūsų gamykloje reikalauti, gera kokybė ir geras aptarnavimas.Pagrindinė medžiaga, iš 888 akmuo yra importuotos iš Egipto. 2) Mes turime savo tyrimų departamentas.Nauji produktai bus putted atlikti kiekvieną savaitę.Mėginys gali būti pagaminti pagal jūsų nuotrauka ar jūsų prašymą. 3) Mūsų visi produktai yra rankų darbo. 4) OEM yra sveikintinas. 5) Didmeninės užsakymo priėmimo. 6) Geras po pardavimo tarnybą.

Q2.Kaip apie jūsų po pardavimo paslauga?

A:Mes galime atkurti tai už jus, jei klaida padaryta jav.(pavyzdžiui, medžiagų,dydžio,spalvos ne tas pats, kaip jūsų prašymus.)Jei klaida atsirado dėl mūsų gamykloje,mums bus už tai.

Q3.Iš kokių medžiagų yra jūsų pirmasis pasirinkimas?

A:Pagrindinės medžiagos yra 888 kristalų,vario,dervos,akrilas,lieti ir kt.Mūsų gamykloje reikalauti geros kokybės, su gera medžiaga.Ačiū!

Modelio Numeris JRB-A1849-1-28MM
Formos Aikštė
Technics Danga
Rinkinys Tipas No
Apdaila Cirkonio
Tipas Didmeninės No
Metalo Tipas Cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Produkto Tipas Mygtukų
Mygtuko Tipas Šerdies Mygtuką
Stilius blauzdos

Panašūs produktai