Nagų nemokamai juosmens sagtis Reguliuojamas Snap Mygtuką "Vintage" Snap Mygtuką Snap Užtrauktuku Marškinėliai, Kelnės Mygtukai Universalus Mygtuką Tvirtinimo

€1.59

-40%

€2.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: marškinėliai metalo mygtukai, mygtukas tvirtinimo, kietos baltos spalvos mygtukai, aukso metalo marškinėliai mygtukai, sagė mygtuką tvirtinimo, smokingas marškinėliai metalo mygtukai, kaip kam snaps, kam snaps etsy, tekstilės tvirtinimo mygtukas, 3cm mygtuką.

Kiekvienas žmogus turi mėgstamą drabužių, kad kartais ateiti šiek tiek nuo diržo.Su šiuos mygtukus, galite mylėti savo drabužius vėl.

Būti 4 skirtingų stilių džinsus snaps, galite pasirinkti mėgstamą stilių, kad atitiktų jūsų drabužius, būti dviejų dydžių, galėtų suderinti kelnes, įvairių dydžių.

Pagrindinės Savybės

SUGRIEŽTINTI SAVO SAUGOS DIRŽĄ

Ar jūs dažnai nusivylė, kad savo mėgstamą kelnės yra didesnis taille Tai studless akimirksniu gali padėti?Tiesiog tie mygtukai kartu priveržkite diržas , ir jūs galite įsimylėti savo kelnes dar kartą.

DAUGIAUSIA NAUDOJAMAS

Šis mygtukas gali būti taikomi džinsai, sijonai, kelnės, antkakliai ir kt., taip pat tinka moterims, vyrams, paaugliams, ir suaugusiems, mes galime padėti jums dėvėti dauguma rūšių kelnes jums patinka.

ĮRANGA

Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, t. y. kietas, patvarus ir lengvas, nėra lengva pertrauka ir apdovanoti elastingumą, lengva laikyti ir nešioti , ji bus jums pasiūlyti paslaugą ilgos trukmės.

LENGVA NAUDOTI

Snaps mygtukus, tiesiog pridėkite pririšti prie savo kelnės, sijonas ar kitų prigludę drabužiai, be jokių įrankių, besiūlės, nuimamas ir daugkartinio naudojimo, patogus naudoti, ir pašalinti.

DYDIS PASIŪLYMUS

Mažo dydžio gali būti naudojamas dydis plotis mažesnis kaip 35 mm; didelis dydis yra tinkamas kelnes, kurių juosmens plotis didesnis kaip 35 mm, o kai kurių berniukų kelnės turi didesnį apkrovos pajėgumas

Naudojimo būdai

Specifikacijos

Svoris

10g

Dydis

10 × 5 × 3cm

Pakuotės turinys

Reguliuojamas Snap Mygtuką Be Nagų Rinkinys× 1 Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva objektas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta nuotraukoje.

Apdaila Nėra
Technics Danga
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Naujas
Prekės Pavadinimas isfriday
Formos Round
Stilius flatback
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
Produkto Tipas Mygtukų
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai