Elektrinis Malūnėlis Elektros Mini Kavos Pupelių, Riešutų Malūnėlis Kavos Pupelės Multi-funkcija Kavos Malūnėlis Maisto Prieskonių Malūnas Namuose

€9.89

-31%

€14.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz426f žarnos rinkinys.

Elektrinis Malūnėlis Elektros Mini Kavos Pupelių, Riešutų Malūnėlis Kavos Pupelės Multi-funkcija Kavos Malūnėlis Maisto Prieskonių Malūnas Namuose

Kulka Taškų: 1、Nerūdijančio Plieno: Maisto kokybės nerūdijančio plieno pjovimo galvutė greitai ir net ir šlifavimo.Labai tinka kontroliuoti nelygumas į prabos kavos pupelių kelias sekundes.Daugelis Kinijos žolinių vaistų, reikia vengti geležies.

2、Skaidrus Viršelis: permatomas dangtis leidžia stebėti ruošimo procesą forma šiurkštus ar smulkūs milteliai.Jis yra lygus ir lengvai valomas; gniuždymo skirtingų narkotikų niekada neduos spalva ir kvapas.

3、Lengva Naudotis: Tiesiog paspauskite on/off mygtuką, norėdami pradėti šlifavimo ir atleiskite sustoti.Operacija yra labai paprasta ir nereikalauja specialaus mokymo specialistams; tai lengva atidaryti laisva pavara uždenkite dangtelį ir paspauskite vėliau kaip mygtukas yra patogiau!

4、Žemas Triukšmo lygis: specialiai sukurtas šlifuoklis užima minimalią erdvę ir mažai triukšmo variklis leidžia jūsų šeimos miegoti ramiai, o rengiant ryto taurės.

5、Kelių priežasčių: Multi-funkcija malūnėlis tinka grūdai, pupelės, prieskoniai.PASIDARYK pats savo mėgstamą kavos ar kitų maisto produktų.Geriausias gyvenimo asistentas.

Specifikacija:

Nominali galia: 150W

Nominalus dažnis: 50Hz

Vardinė įtampa: 110-220 V)

Dydis: apie 17*10.5*10.5 cm/6.69*4.13*4.13 colių

Svoris: apie 560g

Puikus namų malūnėlis: rekomenduojama šlifuoti apie 150g kiekvieną kartą.

Pakavimo Sąrašas:

1*Multi-funkcija Malūnėlis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Yra klaida, 1-3 cm rankinis matavimas.

Funkcija Pipirai, Česnakai, Prieskoniai, Kavos Malūnėlis
3 funkcija Maisto Maišytuvas Maišytuvo
Modelio Numeris elektrinis grūdų malūnas
Funkcija 1 Namų Coffe Mašina, Virtuvės Įrankis
2 funkcija Elektros, Maisto Procesorius Procesorius
Sertifikavimo CIQ
Malūnai Tipas Kita
Medžiaga Kita

Panašūs produktai