DIMANAF 2021 Suknelė Moterys Šalis Vakare Rankovių Seksualus Vest prancūzų Vasaros Korėja Prarasti Derliaus Maxi Atsitiktinis Suknelė Reguliarus dydis

€17.97

-44%

€32.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prancūzų stiliaus suknelė, suknelė korėja, suknelė prancūzijos, suknelė korėjos, pledas midi suknelė, gazas midi suknelė, mados korėjos, suknelė korėjos stiliaus, Prancūzijos derliaus, lininė suknelė.

1. Visi produktai yra griežtai patikrinimas, siekiant įsitikinti, kad visi yra geros kokybės iki laivybos išvengti bet kokios kokybės problema. 2. Jeigu jums netinka elementą, kai jūs gaunate, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Tačiau pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3. Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Prašome don ' t leave us neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos, susisiekite su mumis problemoms spręsti, visų pirma, mes išspręsti problemą ir suteikti jums patenkinti sprendimas, ~~, Ačiū!!

Rankovės Stilius Reguliariai
Siluetas Tinka ir Blyksnius
Talėja Natūralus
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Amžius Amžius 18-35 Metų
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris, Linas
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Lytis Moteris
Modelio Numeris HongLIANG-7002
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kratinys
Profilio Tipas H
Išleidimo Data Vasaros 2021
Iškirpte Stebėjimo
Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Nėra
Prekės Pavadinimas DIMANAF
Uždaryti Tipas Megztinis
Tipas Kaklo-sumontuoti
Audinio Tipas Brokatas
Medžiagos Sudėtis Natūralaus pluošto
Sezonas Vasaros

Panašūs produktai