Katė Lova Šunų Lova Sutirštės Pet Minkštos Vilnos Pagalvėlę, Antklodė, Lovos, Kilimėlis, Pagalvėlė Namų Nešiojamų Skalbti Kilimas Laikyti Šiltai Miega Kilimėliai pet lova

€4.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bananų lova augintiniai, home didelis šuo, kilimų katė, katė meme, europos kilimėliai, plaukų kilimėliai, šuo kilimas, katė žaislas, drobulė mažylių lovos, siuvinėjimo antklodė.

01 aukštos kokybės koralų aksomo nėra korp kamuolys audinio, laikyti šiltai ir odos draugiškas, jaukus ir minkštas.

02 išskirtinį susiuvimas, rankomis susiuvami, išsamus, nėra lengva išnyks, patvarus

Dėmesio gerbiami: 1.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus. 2.Mes atsiųsime elementus within2 5days kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo. 3. Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis. (Pvz., EMS, DHL, " fedex, TNT, SF) Grįžti&Grąžinti 1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba laikyti punktas ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.Apie Atsiliepimą 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot atsiliepimus, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad paymen. 2.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

characteristic2 naminių gyvūnėlių lovos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis dryžuotas
characteristic1 kačių, šunų lovos
Funkcija Nuimamas Dangtelis
Tipas Šunys
Svoris 0.3
Modelio Numeris q4
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Koralų vilnos
characteristic3 Pet Minkštos Vilnos Padas
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Elemento Tipas Lovos Antklodės

Panašūs produktai