Seksualus Kostiumas Mielas Tarnaitė Suknelė Vienodas Erotinis Apatinis Trikotažas Cosplay Costumen Seksualus Apatinis Trikotažas Cosplay Kambarinės Kostiumas Prijuostė Tarnas, Tarnaitė

€17.57

-29%

€25.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kimono moterims, alavo suknelės, babydoll lenceria, kambarinės apranga, undinė maudymosi kostiumėliai, jen erotic costume, xxi, galter apatinis trikotažas rinkinys, suknelė vasarai, disfrazes carnavales.

[Audinys] minkštas tvido spandex

[Spalva] Juoda

[Produktai apima] šukuosena * 1, juoda suknelė * 1, Balta Prijuostė * 1,T-formos kelnaitės * 1

Modelio informacija :Aukštis: 160/cm Svoris: 49/kg

DUK:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: šiuo Metu platforma palaiko pirkėjų per kreditinė kortelė, WebMoney (WM), TT perlaidų, "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto", "PAYPAL".

Pastaba:

1.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, Mes esame sąžiningi ir darbštūs darbuotojai, jums iš Kinijos siųsti nebrangūs produktai.Mes, be abejo, būti išspręstas pirmą kartą.Prašome patikėti mums, pirmos klasės paslaugų, nebrangūs produktai.

2.Laivybos ir senėjimo:prekių reikia 15-60days į ranką,prašome palaukti pacientų.Jei jūs vis dar gauti prekes po 60 dienų, ar jūs turite kokių nors problemų su savo audiniu,prašome susisiekti su mumis ir nepalieka mums blogai, pagirti ir ginčai,mes išspręsti jūsų problemą ne pirmą kartą

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 2432
Specialios Paskirties kostiumai
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Akrilo
Temos Mergelė

Panašūs produktai