3.78 L Sportas, Vandens Butelis, 1 Galonas Nešiojamas Su Šiaudų Ir Laiko Žymeklis BPA Free Plastikinių Didelės Talpos Fitneso Sporto Vandens Ąsočių

€8.50

-35%

€13.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gimnastikos rato, herbalife mitybos vandens butelis, Silicio, vandens ąsotis, metalo galonų vandens butelis, elektrinis vandens ąsotis, sodo vandens, ho vandens sporto įranga, raagi vandens butelių, nemokamai punktas.

Aprašymas:

1.Vandens butelis su skatinant žodžiai ir laiko žymeklis tinka labai įkvepiantis jums nuolat gerti visi visą dieną.Skaidrus išvaizda padeda jums lengvai ir aiškiai patikrinti faktinį vandens sunaudojimą.Tai daro bet koks sporto tikslas įskaitant svorio netekimas, raumenų augimą, apetito kontrolės bei sveikatos palaikymo smagu ir lengva.

2.Didelės talpos šis butelis yra lygiavertis 8 stiklines vandens, kuri yra kasdien geriamojo vandens tūris, pasiūlė mokslininkai.Jis leidžia jums gerti pakankamai vandens kiekvieną dieną, be kitų papildų.Platus nagų dizainas leidžia jį pripildyti ledo kubelių arba vaisiai, o taip pat padeda valyti.

3.Vandens butelis pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės aplinkai ir daugkartinio naudojimo PETG copolyester plastiko, kurio sudėtyje nėra BPA ir toksinų.Jūs galite turėti bekvapis ir sveika gerti kiekvieną dieną.Sužmoginta rankena, aukštos kokybės nailono diržas ir lengvas dizainas, jūs galite lengvai priimti virdulys, kad bet kurioje vietoje norite.Su įvairių ryškių spalvų, be to, tai puiki dovana draugams, šeimai ir kolegoms, kurie gali priminti jiems, kad nuolat gerti ir būti sveikas.

4.Dangtelis virdulys priima užklijuotame ir nepralaidžiose moliusko geldele dizainas, kuris yra saugi ir patogi atidaryti viena ranka.Jūs galite lengvai įdėti jį į bet vietose, tokiose kaip automobilių, kuprinės ir kt.nesirūpindami swaying ir teka.

5. Nors mūsų produktai yra pagaminti iš aukštai temperatūrai atsparių medžiagų(PETG), tai nėra siūloma užpildyti jį su verdančiu vandeniu.Tiesiog palaukti keletą minučių, kol vandens aušinimo žemyn.

Specifikacija:

Pavadinimas: 3.78 L Vandens Butelis Su Dulkių Dangtelį

Svoris: apie 380g

Dydis: apie 15*30 cm/5.91*11.81 į

Medžiaga: PETG

Pakavimo Sąrašas:

1*Vandens Butelis

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Drinkware Tipas Vandens Butelių
Lauko Veikla Lazanija
Sertifikavimo CE / ES
Formos Rankena
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Kita
Šilumos Izoliacines Charakteristikas Nėra
Vanduo Teka Metodas Šiaudų Tipas
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Antikorozinė Danga Įrengtas
Kilmės KN(Kilmės)
Verdančio Vandens Taikoma
Stilius Lauko
Modelio Numeris sportas, vandens butelis

Panašūs produktai