150cm*50cm Automobilių Garso Deadener Šilumos Triukšmo Įrodymas Izoliacija Deadening Matinis Gaubtas puikiai tinka Stogų, Durų Ratų Arkų Įkrovos

€7.76

-19%

€9.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fx35 kilimėlis, bmw bagažo skyriaus kilimėlis, audinio grindų kilimėlis, lūpų dažai matt, y automobilių kilimėliai, automobilių kilimų grindų, bmw e46 spoileris, cute girl maudymosi kostiumėlį, užsidega, latakas.

Savybės:

Minkštas ir neslidus

Šis kilimėliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės putų PVC, kuris yra minkštas ir neslidus naudojimo, ji gali atlaikyti poveikį ir turi gera dėvėti-atsparumas.

Cuttable

Galite supjaustyti į įvairių formų ir dydžių, pagal jūsų asmens reikalavimo, pridedant daugiau patogumo jūsų naudojimui.

Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo

Su vienodais kvėpuojantis tinklelis dizaino, šis kilimėlis yra labai lengva valyti ir plauti, greitai džiūstantys ir daugkartinio naudojimo.

Apsaugos

Jis gali apsaugoti jūsų įtaisą nuo įbrėžimų ir dirželiai ir gali apsaugoti buitinius ar trapių daiktų, tokių kaip puodai ir keptuvės puodeliai ant kavos stalo, stiklo peleninę nuo žalos atlyginimo.

Universalus

Jis gali būti naudojamas tik ant automobilių, pvz., automobilio stogas, bagažinė, sėdynės, prietaisų skydelis, bet taip pat būti naudojami namuose, jūsų namo aukšte, arbata, stalo, virtuvės, vaza, pagalvėlės, ir ji taip pat gali būti naudojamas kaip jogos kilimėlis.

Techniniai duomenys:

Tipas: Non-Slip Mat

Medžiaga: putų PVC

Kiekis: 1 vnt

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 150 * 50 cm / 58.95 * 19.65 colių

Grynasis svoris: 310g/10.93 oz

Pakavimo sąrašas

1* Neslidus Kilimėlis

Elemento Tipas Kilimėliai Ir Kilimai
Modelio Pavadinimas TQ0204
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas PVC
Prekės Svoris 315g

Panašūs produktai