5vnt Originalus Roborock S6 Robotų Dulkių siurblys Priedai Pagrindinis Šepetys S50 S51 S4 S6Maxv E25 xiaomi1s Ritininiai Šepečiai Dalys

€29.38

-18%

€35.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xiaomi roborock s6 priedų originalas, ninebot, orvibo, roborock s50 6 šepetys, dulkių siurblys liectroux c30b, roborock s5, hoover dulkių cleaner, xiaomi roborock s50 įkroviklis dokas, roborock s6 maxv acessories, roborock s50 kinija.

Straipsnių Pavadinimas: 5vnt Originalus Roborock S6 Robotų Dulkių siurblys Priedai Pagrindinis Šepetys S50 S51 S4 S6Maxv E25 xiaomi1s Ritininiai Šepečiai Dalys.

Paketą Sudaro: 5 langelyje(5vnt) Pagrindinis Šepetys+5vnt valymo priemonės

Patarimai:

1.Šis priedas tinka Roborock S5 S50 S51 S52 S55 S6 S60 S65 S5max S6Pure S4 ir Xiaomi 1, 1S /Xiaowa Robotas Dulkių siurblys.

2.Šis priedai yra visų prekės ženklo naujų originalių produktų.Sveikatos jums ir jūsų šeimos, ir brangina savo robotas, rekomenduojama pasirinkti originalius produktus.Ir pakeisti priedai reguliariai, siekiant užtikrinti, valymo poveikį.

Produkto Realios Nuotraukos:

Produkto Aprašymas:

Apie Atsiliepimą:

Gerbiami pirkėjas, ačiū už jūsų paramą mūsų verslo.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir norma su "perfect 5 žvaigždės" duoti mums skatinti ir remti.Jis mums yra labai svarbus, nes tai bus mūsų motyvacija padaryti geriau ir daugiau puikus.

Jei jums kyla kokių nors problemų, gaminių žalą kokybės problemų, prašome nesijaudinkite, ir nepalieka blogų atsiliepimų.Visų pirma, mes suprasti savo jausmus pirmą kartą, kai jums kyla problemų, bet, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau per 12 valandų ir spręsti visas problemas, susijusias su už jus.Bet kokiu atveju, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada čia.Tikimės, kad ir padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą.

Geras gyvenimas asistentas Parduotuvės tikslas: sukurti gražią gyvenimo patirtį jums puikus produktus ir paslaugas!

Apie Siuntą:

1. Mes teikiame pasaulio transportas (išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir regionuose)

2. Po to, kai mokėjimas yra patikrinta, mes proceso tvarka per 1-3 dienas, išskyrus švenčių dienomis, o terminas bus atidėtas.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Prašome patikrinti, jūsų nurodytu adresu ir įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

4. Jei jūs vis dar negavote prekės per 45 dienas nuo užsakymo pristatymo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mes jums tarnauti visa širdimi!

Prekės Pavadinimas roborock
Kilmės KN(Kilmės)
Namų Applicance Dalis xiaomi pagrindinis šepetys
Originalus Originali Tinka Xiaomi Mijia 1/1S
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Roborock robotas priedai Mi robotas atsarginės dalys
Dulkių siurblys pagrindinis šepetys Dulkių Siurblys Pagrindinis Voleliu, Teptuku
Tinka XiaoWa E25 E35 robotas Tinka Roborock serija
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai

Panašūs produktai