12V Juoda Linijinės Pavaros 1500N Linijinės Pavaros Elektros Variklis Linijinių Variklių Valdiklis 50mm 100mm 150mm 200mm Eiga 250mm

€24.67

-16%

€29.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 12v linijinis pavaros neperšlampamas nuotolinio valdymo, variklinių, drive, 4 linijinės pavaros, 12v linijinis pavaros vandeniui 10kg, Nuolatinės SROVĖS Variklis, 144hz stebėti, 12v nuolatinės srovės generatorius, 200mm linijinis pavaros, avc cpu ventiliatorius.

Prekės Aprašymas:

Tai miniatiūriniai linijinis aktyvatoriuje yra naudojama pramonės, žemės ūkio mašinos, statybos, švarus valymas, transporto priemonių, laivų, krovinių ir daugelis kitų programų.

Jis gali būti pakeistas hidrauliniai, pneumatiniai produktai idealiai tinka taupyti energijos sąnaudas.

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Keliamoji galia: 1500N

Įėjimo Įtampa: 12V DC

Greitis: 5mm/s

Insulto Ilgis: 50mm/100mm/150mm/200mm/250mm

Darbo dažnis: 20%

Techniniai Parametrai:

Stumti baras Kiekvienoje pusėje yra kelionės ribinis jungiklis.Kai ištraukiama juosta eina į viršų arba į viršų, jis bus automatiškai atjungti elektros energiją.

Variklis bus ne tuščiąja eiga.Nupjaukite maitinimo, galima sustoti bet kurią poziciją, su savaiminio fiksavimo funkcija.

Push rod lemia nuolatinės SROVĖS variklis su sraigtine pavara.Su teleskopine lazdele gali būti stovo be rotacijos.

Variklis yra ir teigiamas, ir neigiamas.Pavyzdžiui, jei teigiamas elektrodas yra ištemptas ir neigiamas elektrodas yra mažinamos, teleskopinę kryptimi lazdele gali būti pakeista jį pakeisti.

Aplinkos temperatūra -25°C iki +65°C.

Standartinis apsaugos klasė: IP54.

Žemas triukšmo dizainas, triukšmo lygis mažiau nei 50dB.

Prašome nereikia ardyti įrenginio.

Produkto savybės: diskų kitus objektus, stumti, traukti, kilimas, kritimas.

Produkto Programų: TV, liftas stalai, masažo lovos, elektrinės lovos, medicinos kėdės, elektros įranga, mikro-įrenginių, elektros sofos, vaizdo kameros kadrų, kameros ir daugiau.

Skelbimas:

Prieš naudojimą, pirmą atpažinti, ar variklis įtampos, yra teisinga.Jei tai yra nuolatinės SROVĖS variklis, tada taip pat mano, kad maitinimo srovė yra pakankamai.

Nelaikykite ir veikia aukšta temperatūra ar drėgna aplinka, ir nedėkite į korozinių dujų, kuri bus sumažinti variklio efektyvumą.

Kai litavimo reikia teigiamų ir neigiamų maitinimo variklis

terminalai, lituoklio temperatūra yra 340°C±40°C. Per 3 sekundes šildymo laiką.

Nėra deformuoti plastiko.

Montuojant varikliu, atkreipti dėmesį į tai, ar varžtai yra per ilgas ir

bendrovė turi ne per paspauskite ilgi varžtai, dalys, viduje varikliu.

Atkreipkite dėmesį: Laikiklis ir valdytojai turi būti perkami atskirai, prašome ieškoti mūsų produktus mūsų parduotuvėje ir įsigyti tinkamą rinkinį.

Pakuotė:

1 X Linijinės Pavaros Variklis

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas pavaros variklis
Modelio Numeris Linijinis Pavaros Variklis
Efektyvumas TY 4
Apsaugoti Funkcija atsparus vandeniui
Sertifikavimo ce
Naudojimas Valtis, automobilis, Elektrinis Dviratis, Ventiliatorius, Namų Apyvokos, Kita
Statybos Nuolatinis Magnetas

Panašūs produktai