3 Kanalų 1080P+1080P Vairavimo Diktofonas 3 Objektyvo Automobilių DVR 3" LCD Brūkšnys cam 8 Infraraudonųjų spindulių Šviesos Super Naktinio Matymo Automobilių 256G Kameros Atminties

€119.87

-26%

€164.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodis įrašyti, namų planetariumas, dvr ip, cam brūkšnys, 4k dashcam, vaizdo įrašymas, kondensatorius super, automobilinė kamera, diktofonas, priekiniai ir galiniai, kamera automobilio veidrodėlis, horizontalus super kondensatorius.

3 Kanalų 1080P+1080P Vairavimo Diktofonas 3 Objektyvo Automobilių DVR 3" LCD Brūkšnys cam 8 Infraraudonųjų spindulių Šviesos Super Naktinio Matymo Automobilių 256G Kameros Atminties

Apie mūsų produktus

[Triple 1920 x 1080P vaizdo kameros įrašymo ir 170 ultra-wide-angle] Triple 1920 x 1080P vairavimo diktofonas, 170 ultra-plataus kampo objektyvo ir 3-colių didelis LCD ekranas suteikia aiškesnį vaizdo įrašus ir atvaizdus, replay momentai, net jei važiuojant dideliu greičiu, jautrumą, gali būti Pakeisti, G-Sensorius, automatiškai aptinka staigaus susidūrimo, iš karto įrašyti atitinkamą medžiagą ir užrakinti jį.D90 vairavimo diktofonas yra geriausias pasirinkimas taksi vairuotojai ir vairuotojai.

[Unikalų dizainą] D90 yra pirmojo važiavimo diktofoną galima įrašyti priekyje ir šone automobilį tuo pačiu metu.Du salono kameros gali būti pasukti atgal ir atgal, į kairę ir į dešinę, ir kiti vaizdo kampai galima reguliuoti pasirinktinai.Vairavimo diktofonas kairėje ir dešinėje pusėse, vairuotojo diktofonas kairėje ir dešinėje pusėse, ir vairuotojo diktofonas kairėje ir dešinėje.Į D90 prietaisų skydelyje kamera gali užfiksuoti daugiau kampų ir pateikti daugiau įrodymų, svarbiais momentais.

[Puikus naktinio matymo & 24/7 visą orų stebėjimo] dviejų vietų fotoaparatas naudoja 4 infraraudonųjų spindulių šviesos ir F1.8 diafragma.Ji ne tik įrašyti ultra-aišku, vaizdo, tačiau jos vaizdavimo poveikis yra geresnis už kitus, vairavimo įrašymo naktį.Trijų kamerų taip pat pateikti naujausius built-in didelio jautrumo naktinio matymo vaizdo jutiklį, kuris gali pateikti apsvaiginimo vaizdų, net tamsius naktį.Trigubas fotoaparatas suteikia 24 valandų apsaugą jūsų automobilį.

[Loop įrašymo & pagalbos lock] Kai atminties kortelės pasiekia savo maksimalų pajėgumą, jis bus automatiškai perrašyti seniausių atrakinta objektyvas užtikrinti infinite loop įrašymo.Parama 1 minutę / 2 min. / 3 minučių loop įrašymo ir micro SD kortelės klasė-10 arba daugiau iki 256 GB.Kai built-in gravity jutiklis aptinka susidūrimo, kad D90 vairavimo diktofonas automatiškai užrakinti dabartinį vaizdo įrašą, kaip įrodymą, avarijos.Užrakinti failai bus pakeisti apskrito įrašymo.

[Paramos 8GB-256 GB kortele ir palaikyti keletą kompiuterių,] Automatiškai rodomas stovėjimo vaizdus, siekiant užtikrinti saugumą, kai automobilių stovėjimo aikštelė.Palaiko kelias kalbas, įskaitant supaprastinta Kinų, tradicinė Kinų, anglų, remti Windows XP / Win7 / Win8 / Win10.

[Nėra baterijos ir jokių APP& įrengimas ir lengva naudoti] Ne baterija būtina norint išvengti automobilio sugadinimo ar kitų avarijų, kurias sukelia saulės spindulių ir aukštos temperatūros.Tai D90 vairavimo diktofonas yra lengva įdiegti ir naudoti, žr. nuotraukas mūsų vartotojo vadove.Tiesiog įdėkite SD kortelę (neįtraukta į komplektą) ir prijunkite jį prie elektros energijos tiekimo.

[Patenkinamas garantinio aptarnavimo] Greitą atsakymą per 24 valandas, 1 metų gaminio garantijos ir aptarnavimas po pardavimo.Mūsų profesionalų komanda suteikia jums 100% pasitenkinimo garantija.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, prietaisų skydelis, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.Galėsite mėgautis geriausia, prekybos patirtį.

Savybės

3 kameros įrašo tuo pačiu metu

Su 1080P priekiniai 170 platus kampas + 1080P kairėje 170 platus kampas + 1080P teisę 170 platus kampas, vairuotojo diktofonas gali įrašyti super plataus kampo priekinis, kairės ir dešinės kelių tuo pačiu metu.Su 1080P priekiniai 170 plataus kampo kamera + 1080P kairėje 170 plataus kampo kamera + 1080P teisę 170 plataus kampo kamera, brūkšnys kamera gali įrašyti ultra-wide priekyje ir salone tuo pačiu metu.

3 Pasukti objektyvą

Kairės ir dešinės kameros gali būti pasukti 180 laipsnių kampu ir atgal, ir 330 laipsnių aukštyn ir žemyn, todėl jūsų kelionės lankstesnės ir įdomu.Ypač tinka šeimos išvykas ir taksi vairuotojai.

Sustiprintas naktinio matymo

Sustiprintas naktinio matymo funkcija, 1/2.9-colių šviesai jautrius komponentus, 8 infraraudonųjų spindulių šviesos, F/2.0 diafragma ir 6 stikliniai lęšiai, jis gali šaudyti aiškius vaizdo įrašus bei nuotraukas netgi esant silpnam nakties sąlygomis.

Techniniai duomenys:

Video Rezoliucija: Priekiniai FHD 1080P + Kairėje FHD 1080P + Right FHD 1080

Objektyvo Kampas: Priekiniai 170 Laipsnių + Kairėje 170 Laipsnių + Right 170 Laipsnių

Diafragmos Diapazonas: F2.0

Ekrano Užsklanda: Taip

Iššifruoti Formatas: H. 264

Ekranas: 3.0 colių HD Ekranas

Vaizdo formatas: TS

Nuotraukų formatas: JPG

Sustiprintas Naktinio Matymo: Taip

G-Sensorius: Taip

Linijos Įrašymas: OFF/1min/2min/3min

Automatinis įjungimas: Taip

Automobilių stovėjimo aikštelė Montitor: Taip (Palaikymas Laiko-Nebetaikyti Įrašymo Funkcija, reikia pirkti Hardwire Rinkinys)

Kilmės KN(Kilmės)
Surinkimo Režimas Paslėptas Tipas
Prekės Pavadinimas MAIYUE STAR
GPS logger Nėra
Baterija Built-in
Galinio Vaizdo Kamera Taip
Chipset Gamintojas Novatek
Ekrano Dydis 3"-5"
Pikselių 1200Mega
Peržiūrėti kampas 170°
Max Išorinė Atmintis 256G
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Originalioje Pakuotėje Taip
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta), Kinų (Tradicinė), lietuvių
Video Kodas H. 264
Sąsaja USB2.0
Ekrano Santykis 16
Sertifikavimo CE
Elemento Tipas Automobilių DVR
ekranas lcd
Kameros Rezoliucija 1920x1080
Vaizdo Formatas Mp4
Skaičius Objektyvai 3
Vaizdo Jutiklis "Sony Ccd
Jutiklinis Ekranas No
Kadrų Per Sekundę 30
Specialios Funkcijos G-Sensorius, Ekranas Pasukti, Skaitmeninis Priartinimas, Judesio Aptikimas, Ciklo Įrašymas, SD/MMC Kortelės, Laikas Ir Data Ekranas, Mikrofonas, LED Ekranas, Su Galinio Vaizdo Veidrodėlis, Naktinis Matymas, Dvigubo Objektyvo, Greičio Viršijimo Primindamas, atsparus vandeniui, Anti Vibracija, Realaus Laiko Stebėjimo, Kita, Ciklinis Įrašymas, Automatinis Baltos Spalvos Balansas, Platus Dinaminis Diapazonas, Super Kondensatoriai, Wifi Funkcija

Panašūs produktai