PAGRINDINIO-2.4 G Smart Home RM 2.4 G Smart Switch Keitimo Modulis Bluetooth Protokolą EWeLink APP Kontrolės

€2.37

-47%

€4.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smart switch wifi, kwh metrų wifi, namų smart, sonoff perjunkite wi-fi, perjunkite wi-fi, drėgmėmačiu wifi, 12v 25ah baterija, sanoff wifi, matuoklis wifi, orb žiedas.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Prašome atkreipti dėmesį, kad šis produktas nėra WiFi kontroliuojamos smart home produkto, ji yra RM 2.4 G kontroliuojamos smart home produkto!

PROGRAMA: eWeLink

Sako "bye bye" prie kelvedžio

Dar nerimauti WiF be 2.4 G grupė?Jūs crazy apie poras, kurios dažnai nepavyksta su nestabilia signalus?

PAGRINDINIO-2.4 G grindžiamas Bluetooth protokolą.Kaip ilgai, kaip mobilusis telefonas turi "Bluetooth" funkcija, ilgai paspauskite prietaiso poravimo mygtuką tris sekundes pasiekti APP/nuotolinio ryšio porą, kad naujokai, kurie neturi patirties smart home naudoti nereikia nerimauti apie porą problemas

Jūs galite pasirinkti atsisiųsti eWeLink APP, arba galite pasirinkti įgyvendinti kontrolės WeChat programėlę eWeLink

Kai naudojamas su 2.4 G nuotolinio valdymo, unikalus aštuonių pagrindinių dizainas gali atskirti įranga, kiekviename kambaryje namo kambaryje, ir kontrolės visa įranga, skirtinguose kambariuose per įvairių raktų.Ji taip pat gali realizuoti vieną pagrindinių visi-off, kai išeina, "PASIDARYK pats" smart gyvenimo, nuo dabar.(, Išskyrus 7 ir 8 mygtukus, kurie yra pritvirtinti prie visu ir išjungti, kitiems mygtukai gali būti apibrėžta kaip jungikliai, kad valdyti kelis įrenginius pagal jų realius poreikius.)

Naudojant WIF protokolo, aš visada nerimauti, kad prietaisas yra per toli nuo maršrutizatoriaus, ir signalas nėra gera, todėl prietaisas turi būti neprisijungęs ir nekontroliuojamos.

PAGRINDINIO-2.4 G, nr. maršrutizatorius yra privaloma, ir ji gali būti tiesiogiai kontroliuojamas mobilusis telefonas (nuotolinio valdymo pultas, kuris stabilizuoja nuotolinio valdymo atstumas 50 metrų ir atneša jums kokybės gyvenimo patirties

Galite nustatyti atidėti jos uždaryti ar atidaryti APP

ABS, atspari ugniai apvalkalas užtikrina, kad jums nereikės rizikos degimo naudojimo metu.Vidinis saugiklis dizainas, nupjaukite maitinimo laiką, kada perkrautas būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 24G Smart Switch Valdytojas RM: 2.4 G

Įėjimas: 100-240V AC50/60 hz

Maksimali srovė: 10A

Dydis: 41x41x21mm

Shell: ABS

Galia: 100-240V AC50/60 hz

spalva: Balta

Pakuotė:

1*Perjungti Modulis

Pastabos:

Prašome atkreipti dėmesį, kad šis produktas nėra WiFi kontroliuojamos smart home produkto, tai yra 2,4 G RD kontroliuojamos smart home produkto!

Parama Dropshipping & Didmeninės
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai