Microcurrent Galvaninių Jonų Mini Nešiojamą Spa Masažo Prietaisas Vadovai USB Face Lift Grožio EMS Želė, Veido Odos Priežiūros Mašina

€24.41

-50%

€48.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lieknėjimo prietaisai, vyrai microcurrent, ckeyin ipl, liposuction lieknėjimo prietaisai, galvanica, ems gel pad, ems cables body, galvan, emsculpt mašina lieknėjimą, riebalų deginimo mašina naudotis.

Pavadinimas:

Microcurrent Veido Mašina, Elektrinė Mini Grožio Priemonė, Rankinės, Galvaniniai Spa Odos Sugriežtinimas Veido Kėlimo Įrankis su 3 Masažo Galvutėmis

Savybės:

1.Bio microcurrent prietaisas yra daugiafunkcinis ir galintis išspręsti įvairias odos problemas, įskaitant: liftas ir sugriežtinti odą, sumažinti baudą linijas ir raukšles, sumažinti, didelis poras, stimuliuoja kolageno, elastino, apyvartą, ir skvarba, drėkina ir atjauninti odą.

2.Dėl savo mažo dydžio ir belaidžio dizainą, galite jį naudoti namuose ir mėgautis grožio salonas namuose ar nešiotis jį su jumis, kai esate verslo kelionės ar atostogų metu.

3.Ji leidžia įvesti esmė, toneriai, losjonas, veido kaukę ir pan., kuri skatina odos absorbcijos maistinių medžiagų ir iš esmės pagerinti jūsų odos būklę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: balta

Dydis: 13.5*5.5*3cm

Pakavimo sąrašas:

1* Host

3* Keičiami Vadovai

1* Bazės

1* Įkrovimo Laidas

1* Saugojimo Krepšys

1* Naudotojo Vadovas

dydis Medium
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Įstaiga
Modelio Numeris Mikro srovės grožio lieknėjimo priemonė įvadas
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas Romyse

Panašūs produktai