Oficialus originali automatinis judėjimo žiūrėti vyrų vandeniui varantys stilius ne mechaninis laikrodis naujas

€23.57

-39%

€39.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belushi žiūrėti, 3135 judėjimas, orient, aaa replica žiūrėti, vyrai žiūrėti, vyrai kvarco žiūrėti, kvarco žiūrėti, wlisth 1853, belushi, aparatas žiūrėti.

Ypatingas dėmesys

Tai, ką mes darome, yra didmeninė prekyba,siekti ilgalaikio bendradarbiavimo klientams. Jei produktas turi kokybės problemų,prašome pranašai mes,gydymo metodas:

1)nes jis yra didmeninės,neįmanoma, kad kiekvieną gaminį patikrinkite,daugiau ar mažiau nekokybiškų produktų, kurie,jei gavote,prašome padėti sustojimo jums,pavyzdžiui, sukaupti daugiau nei 5,prašome grįžti į mano kabinetą,pašto išlaidas padengia pardavėjas.

2)jei pirkėjas gavo prekes, tik 5 iš šių reikalavimų grąžinti,galima grąžinti,bet siuntimo reikia pirkėjai padengia. Negali pritarti tvarkymo sistemą pirkėjai,prašome užsakymą,taip, kad bendradarbiavimas tarp abiejų pusių nemalonus.

3)ypač atokiose srityje klientų,pašto ir brangus,ir produktas ateina ir išeina pašto gali jau daugiau nei straipsnių, pati vertė,jei jums priimti negali, kas išdėstyta,prašome Pro-nedėkite kad galite pasirinkti aukštos kokybės tiekėjų,mes taip pat renkantis galimą nori dirbti ilgalaikio bendradarbiavimo aukštos kokybės klientams. Ačiū pirkėjai!

4)kaip vienas,jis nurodo, kad norą priimti arba virš apdorojimo metodas,čia aš linkiu jums malonu apsipirkti,verslo!!!

Dėžės & Atvejais Medžiaga "Leatherette"
Grupė Medžiagos Tipas volframo plieno
Byloje Formos Gyvūnų Formos
Stilius Mada & Atsitiktinis
Funkcija Nustoti Žiūrėti
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Kilmės KN(Kilmės)
Užsegimas Tipas Nėra
Bylos Medžiaga Žalvaris
Judėjimas Skaitmeninis
Prekės Pavadinimas belushi
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar

Panašūs produktai