Leopard Kaukolės Galvą Mama Gyvenime Spausdinti Moterų Marškinėliai Mados Trumpas Rankovės O Kaklo Prarasti Moterų Marškinėlius Ponios Marškinėliai, Topai Drabužiai

€2.24

-28%

€3.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 5xl moterims, Leopardas, dekoro kaukolė, palaidinė moterims, boho drabužių aus, signet kaukoles, grafinis suknelė moterims, disney marškinėliai moterims, marškinėlius moterims 2020nike, chemise moterims.

1. Premium Eco-modelis, nesuderinta, minkštas, patogus ir patvarus, medžiagos, tai yra neabejotinas turi savo produktą. 2. Gana, gautas Terminio Perdavimo Technologija, optimizuota gražus ryškumas visose spausdinimo būdai. 3. dėl visa informacija apie produktus: Dvigubos siūlės, sustiprintos siūlės ant peties, rankovės, apykaklės ir juosmens. 4. Platus S-XXL dydžių. 5. Sveiki atvykę į individualų produktų, sveiki atvykę į lašas laivybos klientai, kviečiame mažmeninės arba didmeninės prekybos, bet problema, jei turite, nesvarbu, dydį, kainą, arba medžiagos, maloniai prašome atvykti į Kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Viršūnės Tipas Tees
Apykaklės O-Kaklo
Sezonas Vasaros
Apdaila Nėra
Modelio Juos Kita
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris, ModaL
Audinio Tipas Broadcloth
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Tinka Tipas LAISVAS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis Moteris
Elemento Tipas Topai

Panašūs produktai