Medžioklės Karinė Maskuotė Karo Žaidimas, Taktinė Liemenė Krūtinės Įrenginys AK 47 Kovoti su Drabužių Žalia Spalva Medžioklės Liemenė

€17.80

-24%

€23.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: airsoft ginklas, airsoft krūtinės įrenginys, ak krūtinės įrenginys, ak red dot, multicam liemenė, ak geležinkelių, krūtinės įrenginys ginklą, acura rsx type-s, airsoft ak47, airsoft pavara.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Pageidavimų Sąrašą,Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų Parduotuvėje, Sąrašą.Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Lauko Medžioklės Karinė Maskuotė Karo Žaidimas, Taktinė Liemenė Krūtinės Įrenginys AK 47 Kovoti su Cothing Pagrindinės Funkcijos: - Aukštos kokybės 600D medžiaga, tvirtesnis tempimo stiprumas ir atsparumas dėvėjimuisi, patogus ir patvarus. - Priekiniai ir atgal priimti molle dizainas, galite lengvai atlikti kiti smulkūs prietaisai. - Pečių ir juosmens, šonų dalis priimti juosta ir sagtis dizaino, kuris leidžia jums dėvėti ir kilimo tai taktinė liemenė, greitai ir patogiai. - Su 3 nuimamais priedų maišeliai patenkinti skirtingus saugoti reikia. - Vienas iš priedų maišeliai priima didelis juostos konstrukcija, kur galite klijuoti pleistrą.Tipas: Molle Carrier Liemenė Medžiaga: 600D Gaminio dydis (L x W): 50 * 28 cm

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-2CM skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Tikiuosi supratimo.Have a nice prekybos dieną!

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Nailonas
Lytis VYRAI
Sezonas Pavasarį, Vasaros, Rudenį
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai