Auksinis Klevas Miško Sienos Meno Spausdinimo Tapybos Pobūdžio Kraštovaizdžio Plakatas ir Spausdinimo Gražus Rudens Peizažas Drobė Nuotrauką Dekoras

€1.68

-39%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pobūdžio plakatą, kaimiškas medžio dažymas, ori ir aklas, plakatas gamtos menas, italijos kraštovaizdžio drobė, fontanas dūmų, "wall street nuotraukas, "subaru", plakatas sienos, vertikalus aukščio drobė.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, kuri siūlo 100% garantuota kokybė paveikslai.Prieinamomis kainomis ir klientų dėmesį yra mūsų pagrindiniai tikslai.

Jūs galite pateikti užsakymo tiesiogiai ir mes spausdinti ir pasirūpinti, pristatyti taip greitai, kaip įmanoma.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Pastaba

1. Be rėmelio ! ! !Tik drobė, tapyba!

2. Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis ir mes jums pritaikyti tai jums.

3. Atlikite šios parduotuvės mėgautis daugiau pasiūlymų ir nuolaidų!

4. Nėra baltos sienos pagal numatytuosius nustatymus .Jei jums reikia baltos sienos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Drobės paveikslai yra pagaminti iš aukštos kokybės drobės, kurios skirtos specialiai drobė spausdinimas.Aukštos kokybės drobė yra aplinkos, vandeniui atsparus ir patvarus.

Aukščiau yra mūsų dydžio diagramos, jei jums reikia kitų specialių dydžių, prašome susisiekti su manimi.

Mūsų parduotuvėje, drobės, paveikslai pagal 20cm (7.87 coliai) bus išsiųstas vokuose, bet per 20cm bus išsiųstas sunku ir saugus vamzdis pakuotės.Ji yra rekomenduojama, kad jūs pirkti didelio dydžio drobė paveikslų, nes, kad galite išvengti žalos prekių transportavimo metu.Jei prekės yra pažeistas transportavimo metu, prašome susisiekti su manimi laiku.Aš padės jums išspręsti problemų.

Jntprojektai.lt, padeda Vizų, Boleto, "Master Card", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union", "WebMoney", QIWI ir pavedimu Per Bankų.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir informacija yra tiksli prieš atliekant mokėjimą.Mūsų parduotuvėje bus proceso tvarka ir siųsti sekimo numerį, logistikos informaciją, per 4 darbo dienas.Jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir logistikos kanalus, arba reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su manimi laiku. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Būsime labai dėkingi jums.Jei yra kokių nors nemalonių dalykų per pirkimo proceso, kad jūs nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti kuo greičiau, ir mes padėsime jums išspręsti visas problemas iš karto.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Linkime jums laimingų apsipirkti.

Originalus Taip
Technics Purškiamojo Dažymo
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Forma Vieną
Formos Vertikalus Stačiakampis
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Modelio Numeris 2021218WXY35
Dalykai Kraštovaizdžio
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Paramos Bazės Drobė
Medžiaga Drobė
Rėmas No

Panašūs produktai